Blog

Viszlát Nyár, Helló Őszi Szünet - Családi kikapcsolódás az Aquarell Hotelben
2022. augusztus 15.
Utazzunk még! Ősszel is! Mert minden élmény nem fér bele egy nyárba
Őszi élményszüret - Bakancsos túrák belföldön
2022. augusztus 15.
Őszi programajánló pároknak, családoknak vagy baráti társaságoknak
A Thermal Resort Lendava gyógyvízzel és élménymedencékkel vár minden korosztályt!
2022. június 15.
Apartman, szálloda, kemping? Ön melyiket választaná? Pihenés, mintha a saját nyaralójába menne vagy az igazi kényelmet keresi? Esetleg egy élménydús családi kempingezés? Bármelyik is az igazi, nálunk mindent megtalál.
Idén a Hotel & More szállodái is részt vesznek a cipősdoboz akcióban
2021. november 29.
2021. november 26-tól ismét cipősdoboz akció a baptista szeretetszolgálat szervezésében! Idén a Hotel & More egyes szállodái is részt vesznek a gyűjtésben, melyről Klemm Balázs, a Hotel & More Group vezérigazgatója egy rövid interjú keretében mesélt.
Fedezze fel az ősz kincseit Magyarországon a Hotel & More szállodáival
2021. szeptember 29.
Következő blogunk az ősz kincseit foglalja össze, hogy ez az időszak is maradandó élményeket adjon Önnek.
A Hotel & More Group kínálatát új szálloda erősíti: bemutatkozik a Hotel Budapest
2021. augusztus 30.
Szeptember 1-jétől a Hotel Budapest visszatér a köztudatba. A 289 szobás ikonikus fővárosi szálloda, korábbi nevén, Körszálló, immáron Hotel & More színekben, kinyitja kapuit és gyönyörű panorámájával várja ismét vendégeit!
Bemutatjuk a megújult nemesnádudvari Knáb Panziót, mely szeptembertől ismét várja Vendégeit
2021. augusztus 14.
A Panzió felújítása 2021 márciusában kezdődött, mely során olyanolyan átalakítások történtek, hogy szeptembertől egy teljesen megújult belső designú szálláshely várja visszatérő és új Vendégeit! Nézze meg Ön is..
2021-es Veszprém Város Bora a Villa Pátzayban, jöjjön el és kóstolja meg Ön is
2021. július 22.
A Prémium Pátzay Chardonnay 2018 Veszprém Város Bora 2021-ben! Ezzel a címmel az újonnan csatlakozott szállodánk, a Pátzay Borhotel, tulajdonosa büszkélkedhet!
Új balatonfüredi szálloda a Hotel & More-nál: a felnőttbarát Aura Hotel
2021. július 15.
A Balaton fővárosában, Balatonfüreden inspiráló környezetben elhelyezkedő, minőségi szolgáltatásokat kínáló szálloda szlogenje: „Fill up, feel good! vagyis Feltöltődés felsőfokon!” nem csupán üres ígéret, hanem maga a valóság.
Ismét új szálloda a Hotel & More családban: Villa Pátzay Borhotel
2021. július 13.
Badacsony szívében, a Balatontól csupán 1,5 km-re, festői környezetben található a csodálatos panorámájú Villa Pátzay Borhotel.
Elindult a Hotel & More Group szállásfoglalás applikációja, töltse le Ön is!
2021. július 12.
A Hotel & More Hotels saját applikációval büszkélkedik, melynek előnyeiről itt olvashat először!
Felhőtlen kirándulás korlátok nélkül, avagy fedezzük fel Belföldet
2021. július 2.
A várva várt pillanat megérkezett!
A kormány legfrissebb rendelete értelmében megszűnt a korlátozások jelentős része, ami azt is jelenti, hogy immáron hatalmas örömmel várunk Mindenkit!
NyárONfotó Nyereményjáték - készítsen egy jó képet és nyerjen!
2021. június 29.
Jó idő, jó társaság = élményekkel teli nyaralás!
Új wellness- és gyógyszálloda a Hotel & More kínálatában: Park Hotel Harkány
2021. június 17.
Július elején nyitja meg újra kapuit a Hotel & More Group legújabb wellness- és gyógyszállodája, a 105 szobás Park Hotel Harkány közvetlenül a Harkányi Gyógyfürdővel szemben.
Labdarúgó Európa Bajnokság a Hotel & More Szállodákban! Szurkoljunk együtt a magyar csapat győzelméért!
2021. június 11.
A Hotel & More Group szállodáinak többsége a magyar meccsekre a szállodáiba viszi a futball stadionok pezsgő hangulatát.
Kezdje meg pihenését akár ma, ne várjon tovább az igazolványra
2021. május 22.
Jó hírünk van!
Már nem kell a plasztikkártya megérkezésére várni, regisztráljon az applikáción és induljon útnak már ma. De mégis hogyan működik és hol lehet használni? Máris mutatjuk..
Ajánlatok
Nálunk minden a tökéletes kényelem és pihenés körül forog. Amint belép a hotelbe, azonnal átélheti a nyugalmat és a gondtalanságot, miközben lenyűgöző Maldiv-i környezetben pihenhet. Szobáink modern és elegáns kialakításúak, hogy minden vendégünk otthonosan érezhesse magát. Wellness részlegünk pedig a feltöltődés és a relaxáció szentélye, ahol a finn szauna, pezsgőfürdő, masszázs és kozmetikai kezelések várják.
Csempéssze be életébe a kalandot és a kényelmet Simontornyán, ahol minden egyes pillanatot tökéletes emlékké varázsolunk Önnek. Engedje, hogy átölelje a természet és a békesség légköre, melyet csak egy valódi kastély nyújthat. A Fried Kastély Szálloda nem csupán egy hely, hanem egy életérzés, ahol a vendégszeretet és a minőség összetalálkozik. Legyen részese a romantika és a kényeztetés élményének, és hagyja, hogy átformáljuk álmai pihenését valósággá. Tegye felejthetetlenné utazását, és fedezze fel a Fried Kastély*** Hotel varázslatos világát!
Készüljön fel időben a nyári pihenésre, és élvezze a Balaton varázsát! Most még kedvezőbb áron foglalhatja le szállását, így garantálhatja a legjobb helyeket a nyüzsgő Balaton-parton. Fedezze fel kínálatunkat, mely Siófok, Balatonfüred és Balatonvilágos legszebb szállásait kínálja Önnek. És ami még ennél is jobb: a Residence Hotel saját privát stranddal várja vendégeit! Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, foglaljon még ma, és készüljön fel egy felejthetetlen balatoni nyaralásra!
Közösségi oldalak
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala