Indul a nagy előfoglalási akció a Hotel & More szállodáiban!

2023. január 30., hétfő, 13:11
Megéri már most lefoglalni pihenését a Hotel & More szállodákba, hiszen 2023.02.21.-ig a megjelölt csomagajánlatok minimum -15% kedvezménnyel foglalhatók! Ne maradjon le, foglaljon már ma!

AKADÉMIA HOTEL BALATONFÜRED

Balatonfüred egyik legkedveltebb szállodája, csendes, nyugodt környezetben kínál pihentető kikapcsolódást. A szálloda kényelmes kétágyas szobákkal, erkéllyel, bőséges félpanziós ellátással és hangulatos, Balatonfüreden egyedülálló panorámás Perla Tetőteraszával várja vendégeit.
Előfoglalási akciójuk keretén belül most -15% kedvezménnyel foglalhatnak szállást egészen 2023.08.31.-ig.

KATTINTSON IDE: Előfoglalási akció Balatonfüreden

+TIPP:
Regisztráljon törzsvendégprogramjukba is és szerezze meg az azonnali +5% kedvezményt!


VILÁGOS HOTEL BALATONVILÁGOS

Balatonvilágoson a Világos Hotel 2023.05.26.-tól újra megnyitja kapuit és egész nyáron fogadja vendégeit. A saját balatoni partszakasszal, stranddal, homokos röplabda pályával, gyermek pancsolóval, beltéri úszómedencével, szaunával és gyermekek részére hatalmas játszószobával rendelkező szálláshely 2023.02.21.-ig -15% kedvezményt biztosít a nyári foglalások árából! Sőt a szálláshely gondolt az idősebb és nagycsaládos vendégekre is, hiszen SZÉP ajánlatuk és a Manó hetek kifejezetten ezen vendégek számára készült. Tekintse meg az ajánlatokat, ahol biztosan megtalálja az megfelelőt és foglaljon most, hogy ne maradjon le a kedvezményekről!

KATTINTSON IDE: Előfoglalási akció Balatonvilágoson

+TIPP:
Béreljen biciklit a szálláshelyen és fedezzék fel a Balatont két keréken!


FOREST HILLS HOTEL ZIRC

A vidéki kikapcsolódást kedvelők számára a csodálatos környezetben fekvő zirci Forest Hills Hotelt ajánljuk, mely igazi meghitt és felejthetetlen kikapcsolódásokat tartogat. A szálláshely közel 50 hektáros területen található, gyönyörű erdei környezetben, a Bakony szívében. Hangulatos vendégházak és minden igényt kielégítő szállodai szobákkal, pihentető wellness részleggel (jakuzzi, szaunák), kültéri úszómedencével és a kicsik örömére vidám játszótérrel biztosítják a tökéletes kikapcsolódást. Előfoglalási akciójuk keretén belül most -17% kedvezménnyel foglalhatnak szállást egészen 2023.08.31.-ig.

KATTINTSON IDE: Előfoglalási akció Zircen

+TIPP:
Fedezzék fel a környék látnivalóit is! Váltsanak jegyet a Pannon Csillagdába, ahol kiállítások, Planetárium és 3D Mars Mozi várja Önöket!


AQUARELL HOTEL CEGLÉD

Legjobb áron a legjobb helyen!
A ceglédi Aquarell Hotelt szinte már mindenki ismeri, vagy legalábbis egyszer hallott róla, hiszen igazán kitűnő wellness és családbarát szálloda. A Budapesttől alig 1 órára található szálláshely saját gyógyvizes medencével, Wellness és Spa részleggel, MóKaland játszóházzal és bőséges büféasztalos reggelivel és vacsorával kényezteti az ide érkező vendégeket. Legyen szó egy pihentető páros kikapcsolódásról, vagy egy felhőtlen családi kiruccanásról az Aquarell Hotelnek mindenre van ötlete! És, hogy a legjobb árakon foglalhassa le idén is kikapcsolódását 2023.02.21.-ig -16% kedvezményt biztosít a megjelölt csomag árából! Ne késlekedjen, foglalja le még ma wellness pihenését Cegléden!

KATTINTSON IDE: Legjobb áron - Aquarell kikapcsolódás

+TIPP:
Foglaljon pihenése mellé kényeztető masszázst is a tökéletes feltöltődés érdekében!


Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala