Blog

SZÉP kártya – a pihenés és feltöltődés lehetősége 2024-ben
2024. február 26.
Ha Önnek van SZÉP kártyája, akkor érdemes megtudnia, mire, hol és meddig használhatja fel 2024-ben a kártyán gyűjtött egyenleget. Összeszedtük Önnek a legfontosabb friss tudnivalókat a SZÉP kártyáról.
Igazi kis paradicsom vár Önökre a Bakonyban
2024. február 19.
A Forest Hills Hotel egy ámulatba ejtő környezetben várja vendégeit. Ilyet még nem látott!
Romantikus Kikapcsolódás Valentin-napon a Hotel & More Szállodáiban
2024. február 1.
Ahogy közeleg a Valentin-nap, sokan elkezdenek gondolkodni azon, hogyan töltsék el ezt a különleges napot párjukkal. A Hotel & More szállodák kínálatában számos romantikus kikapcsolódási lehetőség várja azokat, akik szeretnék felejthetetlenné tenni ezt az ünnepet. Ha egy emlékezetes és romantikus élményre vágynak, akkor itt az ideje felfedezni, mit kínálnak ezek a csodálatos szállodák.
Balatonfüred télen – különleges jégpálya várja a korcsolyázókat
2024. január 24.
2023. december közepén a korábbi évekhez képest jelentősen kibővült és megújult jégpálya nyitotta meg kapuit Balatonfüreden, hogy a téli időszakban egészen január végéig különleges élményekkel várja a korcsolya szerelmeseit.
A Hotel & More Group dolgozói tartós élelmiszert gyűjtöttek a rászorulóknak
2023. december 18.
Cselekedjünk Együtt Jót: A Hotel & More Group dolgozóinak önkéntes Tartós Élelmiszer Gyűjtése az Adventi Időszakban

Az ünnepi időszak nemcsak a kényeztető ajándékokról és a családi összejövetelekről szól, hanem az adakozásról és az összefogásról is.
Ünnepeljen velünk karácsonykor!
2023. november 17.
Kényeztető Karácsonyi Élmények a Hotel & More Szállodákban
Karácsony a családi összejövetelek, meghitt pillanatok és különleges élmények ideje. A Hotel & More szállodái idén egyedi és felejthetetlen karácsonyi kavalkáddal készülnek, hogy Ön és családja valódi ünnepi hangulatban élvezhesse ezt az időszakot.
<b>Fekete Pénteki Őrület: A Hotel & More szállodák legjobb ajánlatai hamarosan!</b>
2023. november 13.
Az év legizgalmasabb időszaka közeledik, és a Hotel & More szállodák ebben az évben kihagyhatatlan Black Friday ajánlatokkal készülnek vendégeik számára! A 2023-as Black Friday-n, november...
Akadémia Hotel Balatonfüred – Városi Kalandok És Nyugodt Pihenés
2023. november 9.
Szereted felfedezni a városokat, az utcáikon barangolni, és egy forralt borral a kezedben élvezni a helyi hangulatot? Ha igen, akkor az Akadémia Hotel Balatonfüred a tökéletes választás számodra városi kiruccanásodhoz. Ebben a cikkben megmutatjuk, miért érdemes ezt az egyedi szállást választani, ha városimádó vagy, és szereted felfedezni a helyi kincseket.
ŐSSZEL ÉS TÉLEN IS MELEGEDHETSZ A FRISS LEVEGŐN
2023. november 2.
A nyár elmúltával sem kell lemondanod a szabadtéri kellemes fürdőzésről. Megújult kültéri jakuzzink különleges élményekkel gazdagítja a szállodában töltött napokat. Lazíts a buborékokban, majd melegedj fel wellness oázisuk beltéri medencéiben. Ha ez még nem elég, vár a szaunavilág forró hangulata, és a kört újra a kerti hűsölés és a jakuzziban való megpihenés zárhatja.
Kezdje az őszt egy szuper kikapcsolódással a Hotel & More szállodáiban
2023. augusztus 24.
Ahogy az ősz élénk színei befestik a körülöttünk lévő világot, eljön a tökéletes pillanat is egy őszi wellness kikapcsolódásra, amely ápolja testét, felfrissíti elméjét és megnyugtatja szellemét.
Fedezze fel a nyugalmat és a luxust a Residence Hotel Balatonban
2023. július 31.
A Residence Hotel Balaton****superior Conference & Wellness Hotel Siófokon, a város központjától alig 900 méterre, a Balatontól csupán pár perces sétára fekszik csendes, kertvárosi övezetben.
Fedezd fel a Zirci Forest Hills**** Hotel varázslatos világát: Vidéki szállás az erdő ölelésében, golfpálya és oktatás, footgolf, kültéri medence, beltéri jacuzzi és szauna élményekkel!
2023. július 23.
Gyere és élvezd a zirci Forest Hills**** Hotel kínálta pihentető vidéki szállást, ahol a természet és a golfpálya találkozik: Oktatás, footgolf és relaxáló wellness lehetőségek várnak rád!
Vital Hotel**** Zalakaros - Családias hangulat és kényeztető masszázsok Zalakaros szívében
2023. július 16.
Amikor wellness kikapcsolódásra vágyunk, Zalakaros igazi oázis lehet. A város egyik legkedveltebb szálláshelye, a Vital Hotel****, minden korosztálynak lehetőséget nyújt a felfrissülésre és az aktív pihenésre.
Vége az iskolának: Várnak a szuper nyári kalandok és a Hotel & More szállodák országszerte
2023. július 2.
Hurrá itt a nyár: Fedezd fel a legjobb szállásajánlatokat a Hotel & More szállodákban országszerte!
A Hotel & More Group is karbonlábnyoma csökkentése mellett kötelezte el magát
2023. június 28.
Cégcsoportunk is beépítette hosszútávú zöld stratégiájába szállodáink karbonsemlegességét!
Közvetlen vízparti kalandok: élvezd a naplementét a balatoni Világos Hotelben!
2023. június 27.
Vakáció a Balatonon: fedezd fel a Világos Hotel különleges nyári programjait!
előző 1234 ... következő
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala