Hírek, aktualitások, programok

Új szálloda a Hotel & More-nál: Főnix Medical Wellness Resort
2021. április 23.
Örömmel mutatjuk be a Hotel & More portfóliójának legújabb szállodáját, a Főnix Medical Wellness Resortot Nógrádgárdonyban.
Szuper előfoglalási ajánlatok a zalakarosi Hotel Vital****-ban!
2021. január 27.
Tervezze meg tökéletes családi, baráti vagy páros kikapcsolódását a négycsillagos Hotel Vital Zalakarosba és a most elérhető előfoglalási csomagajánlatokkal még kedvezőbb árakon foglalhatja le üdülését!
Új szálloda a Hotel & More-nál: Willis Hotel Zalaegerszeg
2021. január 20.
Akár egy kis pihenésre vágyik, akár üzleti útra jönne, tökéletes választás Zalaegerszeg egyetlen négy csillagos szállodája, a Willis Hotel**** Business & Wellness.
Hogyan működnek a Hotel & More szállodák a kormány novemberi rendelete után?
2020. november 16.
Magyarország kormánya a november 10-én meghozott 2020. évi 242 számú rendelete alapján a szálláshelyek december 9-ig nem fogadhatnak a turisztikai céllal érkező vendégeket csak üzleti utazáson résztvevőket. Mit jelent ez pontosan, és hogyan hat ez a karácsonyi időszakra? Ezt foglaljuk össze posztunkban.
Nevet váltott a Waberer’s Club Hotel. Üdvözli Vendégeit a Világos Hotel Balatonvilágos!
2019. augusztus 29.
A Waberer’s Club Hotel arculatváltáson ment át a napokban, immáron Világos Hotel Balatonvilágos néven várja a pihenőket.
A Hotel & More az év szállodaüzemeltetője
2019. június 14.
Az Utazó Magazin idén már 14. alkalommal adta át a legjobb turisztikai szolgáltatóknak járó díjakat, és büszkén jelentjük, hogy a 2018-as év Szállodaüzemeltetője díjat csapatunk kapta!
Két Hotel & More ház is Magyar Turizmus Minőségi Díjat nyert!
2018. szeptember 4.
A Magyar Turizmus Minőségi Díj a Magyar Turisztikai Ügynökség által 2006 óta meghirdetett, európai minőségirányítási elvek alapján működő programja, amelynek aktuális, 2017. évi pályázaton a 2018. augusztus 30-i díjátadóján a Hotel & More Holding két szállodája is elhozta rangos díjat.
Kalocsai Paprikafesztivál
2018. augusztus 7.
A hangulatos belváros a fesztivál idején megtelik látogatókkal, akik kedvük szerint válogathatnak a színvonalas kulturális és szórakoztató programok közül. A Paprikafesztivál a szállodához közeli Érsekkertben zajlik.
Büszkén mutatjuk be a Hotel&More egyik tagszállodáját, a Aquarell Hotel****-t
2018. augusztus 7.
A nyugalmat, harmóniát, és természet közeliséget árasztó, négycsillagos szálloda az Alföld kapujában, Cegléden, Budapesttől mindössze 65 km-re vár Téged!
Nyereményjáték: Te mennyi fotót készítesz nyárON?
2018. augusztus 3.
Na ugye! Számtalan élmény, családi pillanat, program, jó hely, finom ételek, remek szállás...
Hotel & More Holding - több mint szállodaüzemeltetés
2018. április 11.
Új névvel jelent meg a magyarországi szállodaüzemeltető cégek palettáján Klemm Balázs, a Hotel & More Holding tulajdonosa. Az új név mögött sokéves szállodaüzemeltetési tapasztalattal rendelkező csapat áll, akik a Service 4 You-ból kiválva szeretnék egyrészt folytatni az eddig megkezdett magas színvonalú tevékenységüket, másrészt új szemléletet vinni a megszokások uralta piacra, új ötleteket adni a már meglévő szolgáltatásokhoz. Mindezt kiegészítve hotel célú ingatlanfejlesztésekkel.
Téli Vitalitás - ETO Park Hotel****superior Business & Stadium
2018. február 20.
Már - már úgy tűnik, – vagy csak szeretnénk remélni - hogy vége van a télnek, de szervezetünknek ebben az időszakban van a legnagyobb szüksége a vitaminok pótlására. Egy olyan étellel készültünk, amely segíthet ebben, hiszen a könnyed, fehérhúsú hal, nagy vitaminforrásokkal rendelkező zöldségekkel kiváló párosítás.
Közösségi oldalak
Ajánlatok
Érvényes: 2021-01-04 - 2021-05-24
Pihenje ki az elmúlt időszak fáradalmait Cegléden és kóstoljon bele az Alföldi borok zamatos világába!
Érvényes: 2021-01-04 - 2021-05-24
Töltse a Pünkösdi hosszú hétvégét Hévízen. Élvezze a Hévízi Tó gyógyító erejét. Most csomagjához ajándék fürdőbelépőt adunk.
Érvényes: 2021-01-04 - 2021-05-24
Töltse a Balaton - parton a májusi hosszú hétvégét és töltődjön fel a hangulatos naplementék élményével.