Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

Hírek, aktualitások, programok

Két Hotel & More ház is Magyar Turizmus Minőségi Díjat nyert!
2018. szeptember 4.
A Magyar Turizmus Minőségi Díj a Magyar Turisztikai Ügynökség által 2006 óta meghirdetett, európai minőségirányítási elvek alapján működő programja, amelynek aktuális, 2017. évi pályázaton a 2018. augusztus 30-i díjátadóján a Hotel & More Holding két szállodája is elhozta rangos díjat.
2018. augusztus 7.
A hangulatos belváros a fesztivál idején megtelik látogatókkal, akik kedvük szerint válogathatnak a színvonalas kulturális és szórakoztató programok közül. A Paprikafesztivál a szállodához közeli Érsekkertben zajlik.
2018. augusztus 7.
A nyugalmat, harmóniát, és természet közeliséget árasztó, négycsillagos szálloda az Alföld kapujában, Cegléden, Budapesttől mindössze 65 km-re vár Téged!
Nyereményjáték: Te mennyi fotót készítesz nyárON?
2018. augusztus 3.
Na ugye! Számtalan élmény, családi pillanat, program, jó hely, finom ételek, remek szállás...
2018. április 11.
Új névvel jelent meg a magyarországi szállodaüzemeltető cégek palettáján Klemm Balázs, a Hotel & More Holding tulajdonosa. Az új név mögött sokéves szállodaüzemeltetési tapasztalattal rendelkező csapat áll, akik a Service 4 You-ból kiválva szeretnék egyrészt folytatni az eddig megkezdett magas színvonalú tevékenységüket, másrészt új szemléletet vinni a megszokások uralta piacra, új ötleteket adni a már meglévő szolgáltatásokhoz. Mindezt kiegészítve hotel célú ingatlanfejlesztésekkel.
2018. február 20.
Már - már úgy tűnik, – vagy csak szeretnénk remélni - hogy vége van a télnek, de szervezetünknek ebben az időszakban van a legnagyobb szüksége a vitaminok pótlására. Egy olyan étellel készültünk, amely segíthet ebben, hiszen a könnyed, fehérhúsú hal, nagy vitaminforrásokkal rendelkező zöldségekkel kiváló párosítás.
Közösségi oldalak
Jogi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató | Egyenlő foglalkoztatási nyilatkozat
2013-2019 © Service 4 You Hotel Management Kft.