Blog

Itt van május elseje...
2023. április 19.
Nyakunkon a következő hosszú hétvége és megannyi színes programlehetőség országszerte. Pihenjük és használjuk a hosszú hétvégét egy izgalmas feltöltődésre!
Kirándulások, felfedezések, élményteli programok Sopronban és környékén
2023. április 5.
Ha Sopronban jár, feltétlenül látogasson el a város népszerű, és kevésbé ismert látványosságaihoz. Fedezzen fel új helyeket, kiránduljon, vagy akár pattanjon biciklire, és ismerje meg a tó környékét két keréken!
Induljon a hosszú hétvégék tervezése!
2023. március 28.
Hosszú hétvégék és a legjobb szálláshelyek hozzá
Áprilisi programajánló Hévízen
2023. március 24.
Színes áprilisi programok Hévízen és környékén
Sopron – a szabadság, a hűség és a kékfrankos városa az Alpok lábánál
2023. március 13.
Sopron sok turista szívébe lopta be magát, sokak kedvenc úticélja. Hosszan sorolhatjuk miért érdemes ezt a kedves kis várost felfedezni.
Mediterrán utazás mesés szállással
2023. március 2.
Már tervezi a 2023-as nyaralását, de még nem tudta eldönteni merre is induljon? Egy szuper tavaszi kikapcsolódás megtervezéséhez segítünk most ajánlónkkal.
Idén is érdemes a nemzeti ünnep alkalmával kirándulni, kikapcsolódni
2023. március 1.
Idén is országszerte több múzeum látogatása lesz ingyenes március 15-én, ezért is megéri egy szuper ünnepi kikapcsolódást betervezni. Hosszabbítsa meg a szabadságát, vegye nyakába a várost és szerezzen új élményeket! Ha felkeltettük az érdeklődését, tekintse át a listánkat, melyben megyékre lebontva találja az ingyenesen látogatható tárlatokat, kiállításokat.
Tavaszi fáradtság? Megoldások pihentető tavaszi hétvégékhez.
2023. február 27.
Kihagyta a téli wellnesst Hévízen? Még nincs minden veszve, tavasszal több akciós ajánlat is vár Önre! A világ legnagyobb termáltavának vize tavasszal már kellemes, 30 °C-os.
Felnőttbarát szálláshelyek a Hotel & More kínálatában
2023. február 24.
Biztosan volt már, akár több olyan pillanat is az életük során, amikor el akartak vonulni csak ketten a párjukkal valahova. Csak egy kis kikapcsolódásra, egymásra hangolódásra, el a mindennapok monotonitásából, édes kettesben, egy olyan helyre, ahol minden csak Önökről szól. De hova is lehetne menni ilyenkor? Legyen nyugodt, csendes, romantikus, de maradjon belföldön. Nem egyszerű a döntés. Viszont a Hotel & More szállodai, most is segítenek ebben a döntéshozatalban! Tekintse meg két legközkedveltebb felnőttbarát szállodáinkat!
Balaton télen-nyáron
2023. február 18.
Hallotta már azt, hogy a Balaton szezonális? Nos, itt vannak a Hotel & More szállodái, hogy megcáfolják ezt a tévhitet, hiszen télen-nyáron számos lehetőséggel várjuk Önöket, közvetlen a vízpart mellett! Sőt, most 2023. február 21.-ig előfoglalási kedvezménnyel foglalhat 2023. január 28. és 2023. augusztus 31. közötti dátumokra!
Esküvő helyszínek meghitt környezetben
2023. február 16.
Már tervezgeted az esküvőtöket, de még nem találtad meg a tökéletes helyet? A Hotel & More szállodái különleges helyszíneken valósítják meg álmaidat a NAGY NAPRA! Tervezz velünk!
Miniesküvők - Családias légkör, meghitt pillanatok
2023. február 16.
Meghitt ünnepséget szeretnél szűk körben, a számodra legfontosabb emberek részvételével? Neked álmodtuk meg a Miniesküvőt, hiszen a kisebb esküvők is megérdemlik az odafigyelést, a tökéletes szervezést! Blogunkban megismerheted a Hotel & More Miniesküvős helyszíneket, ahol megtervezheted felejthetetlen Napotokatt!
Hogyan válassz egy napos kiruccanáshoz úti célt?
2023. február 14.
Nehéz eldönteni, hogy 1 napra érdemes-e csomagolni és elindulni vagy sem. De most adunk pár tippet, hogy semmi kétség ne legyen benned és azonnal elkezdhess pakolni egy villám kikapcsolódásra.
Valentin-napi romantika
2023. február 7.
Még mindig keresi a tökéletes ajándékot szíve választottjának? Lepje meg valami igazán különleges ajándékkal, egy felejthetetlen pihenéssel, kikapcsolódással a Hotel & More szállodáiban!
Áll a bál a Hotel & More-nál
2023. február 7.
Farsangi hangulat a Hotel & More szállodáiban! Idén sem marad el a jókedv, móka és mulatság.
Eldugott búvóhelyek, ha izgalmas romantikus kikapcsolódást tervezel
2023. január 31.
Romantikus kis szálláshelyek Magyarországon, ahol garantáltan élvezni fogjátok egymás társaságát.
Ajánlatok
Ébredjen az őszi napfényre és élvezze a varázslatos pillanatokat Siófok szívében! Nálunk minden adott a tökéletes kikapcsolódáshoz. Lazuljon el wellness szolgáltatásainkban, szórakozzon a város pezsgő éjszakájában, és élvezze a gasztronómiai különlegességeket. Siófokon mindenki megtalálja a számára ideális programot az őszi pihenéshez. Ne hagyja ki ezt a felejthetetlen élményt, foglaljon most, és élje át a Balaton varázsát őszi színekben!
Ahogy az aranyló nyár búcsút int, beköszönt az ősz, az idő pedig éppen megfelelő arra, hogy kényeztessük magunkat egy pihentető kikapcsolódással. A Hévízi-tó nyugalmat sugároz, és a környék tele van olyan csodákkal, amelyek segítenek új élményeket szerezni és friss erőre kapni. A gyógyvíz gyógyító ereje, a termálvizes fürdők, és a wellness szolgáltatások együttesen garantálják a teljes testi-lelki regenerációt.
Üdvözöljük Siófok legújabb szállodájában, a Reed Hotelben! Nálunk minden csakis Önről szól: a csendes pillanatok, a gondtalanság és az abszolút relaxáció. Engedje ki a gőzt, lazítson wellness részlegünkben, és hagyja, hogy a mindennapi stressz eltűnjön életéből. Esténként pedig kulináris élmények várják, ahol gasztronómiai csodáinkkal kényeztetjük az ízlelőbimbókat.
Közösségi oldalak
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala