Főszerepben a legkisebbek

2023. május 15., hétfő, 16:41

Május utolsó hétvégéje gyereknap! Íme pár szuper kirándulási tipp, amelyek biztosan a kicsik kedvenceivé válnak

Ha családdal utazol a Bakony és Veszprém környékére, akkor biztosan nem fogtok unatkozni. Az itt található színes gyerekprogramok biztosítják a kellemes és aktív kikapcsolódást. Most bemutatunk néhány olyan helyet, amelyek garantáltan lekötik a gyerekek figyelmét, és felejthetetlen élményeket nyújtanak az egész családnak.


A Pannon Csillagda az egyik legkedveltebb hely a Bakonyban, amely különösen a csillagászat iránt érdeklődő gyermekeknek nyújt felejthetetlen élményeket. A múzeumban láthatók az égbolton található csillagképek, a Naprendszer bolygói és a csillagászat története. Emellett a Csillagda Planetáriumában olyan csillagászati bemutatók is vannak, amelyek garantáltan lenyűgözik a látogatókat. A Pannon Csillagda kiváló helyszín családi kirándulásokhoz, és rengeteg kikapcsolódást nyújt az egész családnak.


A Veszprémi Állatkert a Balatontól mindössze 15 km-re, csodálatos környezetben várja látogatóit az év minden napján, így hétvégéken és ünnepnapokon is.
Az állatkertben számos állatfajta található, beleértve a nagytestű ragadozókat, elefántokat, orrszarvúakat, majmokat és számos más érdekes állatot. A látogatók a környéken élő állatokkal is találkozhatnak, és számos érdekes információval gazdagodhatnak az állatok életéről.


Az Eplényi Libegő az egész család számára izgalmas élményt kínál. A libegő az Eplény sípályáján közlekedik, és lenyűgöző kilátást nyújt a környező hegyekre és a vidékre. Az Eplényi Libegő az év minden szakaszában nyitva áll, és a téli sportok mellett nyáron is számos szórakozási lehetőséget kínál, beleértve a kirándulást, a kerékpározást és a túrázást.


A Sobri Jóska Élmény- és Kalandparkban tavasszal nem csak a természet, de a legendák is életre kelnek. A betyáros idők főszereplői mi magunk vagyunk!
A Sobri Jóska Kalandpark egy olyan hely, ahol a gyerekek kipróbálhatják magukat az akadálypályán, és különféle játékokban vehetnek részt.


Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala