Mesés kastélyszálló: Így töltődik fel a család egy nyugodt környezetben, félpanzióval és wellness szolgáltatásokkal

2023. június 4., vasárnap, 19:56

A Fried Kastély varázsa: Családbarát wellness pihenés és akciós ajánlatok a mesés kastélyszállóban


A nyüzsgő városi élet után minden család megérdemli a feltöltődést egy olyan helyen, ahol a nyugodt környezet és a kellemes szolgáltatások tökéletes kombinációját kínálják. A Fried Kastély éppen ilyen békés menedéket jelent, ahol akciós ajánlatok keretében élvezhetik a családbarát wellness pihenést. A mesés kastélyszálló nemcsak a felnőtteknek, hanem a gyerekeknek is felejthetetlen élményt nyújt.


A kastélyszálló világa mindenki számára varázslatos élményt ígér. A gyönyörű épületekben és a hozzájuk tartozó kertekben a nyugalom és a harmónia ötvöződik, miközben a szálloda modern és családbarát szolgáltatásaival teszi felejthetetlenné az ott töltött időt.

A nyugodt környezet mellett a wellness pihenés is fontos szerepet játszik a kastélyszálló életében. A medencék, szaunák, masszázsok és egyéb wellness szolgáltatások lehetővé teszik, hogy testileg és lelkileg is feltöltődjünk, miközben családunkkal töltjük az időt. A szálloda gyakran külön programokat szervez a gyermekeknek is, így a szülők is nyugodtan átadhatják magukat a pihenésnek.

Az aktív kikapcsolódást kereső vendégek számára is tökéletes választás a Fried Kastély, hiszen a környék számos látnivalóval, kirándulóhellyel várja az idelátogatókat. Egy rövid autóútra található az Ozorai várkastély, a Dég kastély és a hozzá tartozó csodálatos park is. De akár biciklire pattanva is felfedezhetjük Simontornyát, hiszen a szállodában kerékpár bérlésre is van lehetőség.

A fantasztikus programok után pedig bor-gasztro programokra invitáljuk a vendégeinket, ahol az ízek világába kalauzoljuk el őket.


A családbarát Fried Kastélyban tehát minden adott ahhoz, hogy a pihenésünk tökéletes legyen. Az akciós ajánlatok, a félpanziós ellátás és a wellness szolgáltatások összessége garantálja, hogy a család minden tagja jól érezze magát és maradandó élményekkel gazdagodjon.

Ne habozzon, válassza a különleges Fried Kastélyt, és élvezze a nyugodt környezetben kínált családbarát programokat!

Akciós ajánlatok és árak itt >> Kattintson ide

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Ajánlatok
Nálunk minden a tökéletes kényelem és pihenés körül forog. Amint belép a hotelbe, azonnal átélheti a nyugalmat és a gondtalanságot, miközben lenyűgöző Maldiv-i környezetben pihenhet. Szobáink modern és elegáns kialakításúak, hogy minden vendégünk otthonosan érezhesse magát. Wellness részlegünk pedig a feltöltődés és a relaxáció szentélye, ahol a finn szauna, pezsgőfürdő, masszázs és kozmetikai kezelések várják.
Csempéssze be életébe a kalandot és a kényelmet Simontornyán, ahol minden egyes pillanatot tökéletes emlékké varázsolunk Önnek. Engedje, hogy átölelje a természet és a békesség légköre, melyet csak egy valódi kastély nyújthat. A Fried Kastély Szálloda nem csupán egy hely, hanem egy életérzés, ahol a vendégszeretet és a minőség összetalálkozik. Legyen részese a romantika és a kényeztetés élményének, és hagyja, hogy átformáljuk álmai pihenését valósággá. Tegye felejthetetlenné utazását, és fedezze fel a Fried Kastély*** Hotel varázslatos világát!
Készüljön fel időben a nyári pihenésre, és élvezze a Balaton varázsát! Most még kedvezőbb áron foglalhatja le szállását, így garantálhatja a legjobb helyeket a nyüzsgő Balaton-parton. Fedezze fel kínálatunkat, mely Siófok, Balatonfüred és Balatonvilágos legszebb szállásait kínálja Önnek. És ami még ennél is jobb: a Residence Hotel saját privát stranddal várja vendégeit! Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, foglaljon még ma, és készüljön fel egy felejthetetlen balatoni nyaralásra!
Közösségi oldalak
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala