Ne hagyd veszni lejáró SZÉP egyenlegedet

2023. április 21., péntek, 14:48


Már vagy ezerszer hallottad, hogy ne hagyd veszni lejáró SZÉP kártyás egyenleged?
De még mindig nem tudod, hogy mikor és hol használd fel?
Íme a mi legjobb tippünk.


Egyre több szálláshely kínál az ajándékutalvány vásárlása mellett értékutalványt is, melyet szabadon felhasználhatsz akár egy éven keresztül. A Hotel & More országszerte 20 szálláshelyen kínál címletes utalványt, melyet akkor használhatsz fel, amikor csak szeretnéd.

Nézzük is az előnyöket:
  • Az utalványokat tetszőleges összegben vásárolhatod meg, így nem kell kompromisszumot kötnöd
  • Nem baj, ha nem tudod, hogy mikor szeretnél utazni, hiszen a címletes utalvány a vásárlástól számított 1 éven keresztül érvényes. Így ráérsz később is dönteni az utazás dátumáról
  • Ha még nincs ötleted, hogy melyik szállodát válaszd vagy nem is volt időd ezzel foglalkozni, az sem probléma, hiszen a Hotel & More utalványok országszerte 20 szálláshelyen beválthatók. Biztosak vagyunk benne, hogy te is megtalálod majd a kedvenc szálláshelyed.
  • Az utalványokat akár címletenként is felhasználhatod. Nem kell egyszerre beváltanod az egész utalványt. Te döntesz, hogy foglalás esetén a megvásárolt címletes utalványból, mennyit szeretnél felhasználni.
  • Kedvedre ajándékozhatsz szeretteidnek, barátaidnak, kedvesednek utalványt, hiszen az értékutalvány nem névre szóló. Dönts szabadon és ajándékozd meg szeretteidet akkor, amikor csak szeretnéd, az általad választott tetszőleges értékű utalvánnyal.
  • Az utalványt otthonról, gyorsan, kényelmesen vásárolhatod meg. Nem kell plázákba, boltokba futkorászni, sorban állni és órákig keresgélni. Egyszerűen csak pár kattintás és máris az e-mail fiókodban van az utalvány.
  • És végül de nem utolsó sorban. Használd bátran bármikor! Az utalványt egész évben használhatod, nyáron, ünnepi és kiemelt időszakokban vagy akár hosszú hétvégéken is. Így egy spontán jött gyors kikapcsolódásra is bármikor lesz lehetőséged.


  • Ne is halogasd tovább az időt, kattints ide és váltsd SZÉP egyenlegedet SZÉP utazásra!

    + 1 TIPP >> Regisztrálj törzsvendégprogramunkba és foglalj a legjobb árakon honlapunkon! Regisztrációd után azonnal 5% kedvezménnyel foglalhatod le szállásod! Részletekért kattints ide>>


Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala