Hotel & More ajándékutalványok

Különleges ajándékötletet keres? Lepje meg szeretteit szállodai pihenéssel!

Legyen szó születésnapról, évfordulóról, karácsonyról vagy egyéb ünnepi alkalomról, ajándékutalványainkkal felejthetetlen élményeket szerezhet. Egyedi és emlékezetes pillanatok országszerte a Hotel & More utalványokkal! A megvásárolt értékutalvány a Hotel & More szállodáiban használható fel. Az elfogadó helyek listáját ezen a linken találja.

Értékutalvány vásárlás

Lepje meg szeretteit, barátait, munkatársait tetszőleges összegben vásárolt értékutalvánnyal és bízza a választást a megajándékozottra.

Milyen előnyei vannak az értékutalványnak? • Az utalványokat tetszőleges összegben, 5 000 Ft és 100 000 Ft között, praktikus címletekben vásárolhatja meg, így nem kell kompromisszumot kötnie.
 • Nem baj, ha még nem tudja, hogy mikor szeretne utazni, hiszen a címletes utalvány a vásárlástól számított 1 éven keresztül érvényes. Így a megajándékozott ráér később is dönteni az utazás dátumáról.
 • Ha még nincs ötlete, hogy melyik szállodát választaná vagy nincs ideje ezzel foglalkozni, az sem probléma, hiszen a Hotel & More utalványok országszerte már több mint 30 szálláshelyen beválthatók. Biztosak vagyunk benne, hogy szállodacsoportunk kínálatában Ön is megtalálja a kedvenc szálláshelyét.
 • Az utalványokat akár címletenként is fel lehet használni. Nem kell egyszerre beváltani az egész utalványt. Ön dönt, hogy foglalás esetén a megvásárolt címletes utalványból, mennyit szeretne felhasználni.
 • Az értékutalvány nem névre szóló, ezért szabadon ajándékozhatja szeretteinek, barátainak vagy munkatársainak.
 • Az utalványt otthonról, gyorsan és kényelmesen vásárolhatja meg. Nem kell plázákba, boltokba menni és ott sorban állni vagy órákig keresgélni. Egyszerűen csak pár kattintás és akár pár percen belül* az e-mail fiókjában van az utalvány.
 • Az utalványt egész évben felhasználható, akár nyáron, az ünnepi és kiemelt időszakokban vagy akár hosszú hétvégéken is. Így egy spontán jött gyors kikapcsolódás ötlete is bármikor megvalósítható.

*Banki átutalás és SZÉP kártyás fizetés esetén a folyamat több időt vesz igénybe.

A megrendelés és vásárlás folyamata egyszerű, gyors és biztonságos, online végrehajtható. Nincs más dolga, csak kövesse a megrendelés folyamatát és akár pár perc múlva megérkezik email fiókjába és máris kinyomtatható a kért ajándékutalvány.

Értékutalvány vásárlás

Hasznos tudnivalók • az ajándékutalvány a megadott címletekben rendelhető, természetesen több címlet is kombinálható
 • az ajándékutalvány a kiállítástól számított akár 1 évig használható fel a Hotel & More szállodájában. Klikkeljen ide és nézze meg az Hotel & More ajándékutalványt elfogadó szállodák listáját.
 • az utalvány bármely, a szálloda által biztosított szállás és / vagy csomagajánlatra felhasználható
 • az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót (18 éves kortól a helyszínen fizetendő)
 • az árak az ÁFA-t tartalmazzák

Értékutalvány vásárlás

+ 1 TIPP >>Regisztráljon törzsvendégprogramunkba és foglaljon a legjobb árakon honlapunkon!

A regisztráció után azonnal 5% kedvezménnyel foglalhatja le szállását!

Regisztrálok

Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala