Blog

Indul a nagy előfoglalási akció a Hotel & More szállodáiban!
2023. január 30.
Csapjon le kedvezményeinkre és foglalja le szállását most Előfoglalási akciónk keretén belül!
Egymásra hangolódva - Romantikus pillanatok
2023. január 20.
A mai rohanó világban pont egy dolog kerül háttérbe legtöbbször, az EGYMÁSRA FIGYELÉS. Pedig ez az egyik legfontosabb dolog az életben. A fárasztó munkanapok, a gyerekek, a házimunka után egy édes kettes kikapcsolódás, romantikázás, mely elfelejteti velünk a mindennapi problémákat. Lepje meg hát kedvesét egy romantikus kikapcsolódással, gyertyafényes vacsorával, éjszakai fürdőzéssel és kényeztető masszázzsal. Íme a Hotel & More Valentin-napi ajánlatai
Városi kiruccanás - Irány a határon túl!
2023. január 2.
Néha úgy érezzük, hogy túl monoton az életünk, egyik napról a másikra élünk. Dolgozunk, főzünk, takarítunk, gyereket nevelünk, alszunk, aztán megint dolgozunk. De miért is kellene, hogy egy újabb wellness kikapcsolódással töltődjünk fel, ha van lehetőség valami sokkal izgalmasabb, valami sokkal ismeretlenebb helyre utazni?
Ismerje meg Ön is határon túli szállásainkat! Horvátország és Erdély csak Önre vár!
Baba- és gyerekbarát szállások
2023. január 2.
Mi, szülők, meglehetősen sokfélék vagyunk! Nemcsak zenei ízlésünkben, a táplálkozási szokásainkban, vagy a gyereknevelésről vallott elveinkben különbözünk egymástól, hanem abban is, hogy milyen elvárásokat támasztunk egy pihenéssel kapcsolatban, vagy, milyen számunkra az ideális szállás.
RAGYOGJ VESZPRÉM - 2023. JANUÁR 21.-22.
2022. december 30.
Veszprém a Bakony-Balaton régióval közösen viseli 2023-ban az Európa Kulturális Fővárosa címet, amelynek első lépése egy látványos megnyitó show lesz január 21-én.
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk!
2022. december 22.
Munkatársaink közösen szavaltak egy ünnepi verset a Hotel & More szállodáiban országszerte - ezt szeretnénk most virtuálisan betenni a karácsonyfátok alá!
Stresszoldás a természet erejével - Gyógyfürdők, szállások, világhírű helyek itthon
2022. december 16.
A magyarországi fürdővárosok több szempontból is tökéletes célpontjai egy téli mini szabinak. Egyrészt a fürdőkön kívül biztosan mindegyik városban akad néhány izgalmas látnivaló, másrészről pedig nem kell az időjárás miatt aggódni. Hiszen ha odakinn az aranyló őszi idő helyét átveszi a süvítő szél és az eső, mi akkor is békésen üldögélve élvezhetjük a termálvizek jótékony hatását.
5 különleges karácsonyi vásár, melytől garantáltan ünnepi hangulatba kerül
2022. december 5.
Feltérképeztük Önöknek az ország leghangulatosabb adventi programjait, ahol varázslatos fények, finom illatok, mesés karácsonyi ízek és zenés fellépések teszik sokszínűvé a karácsonyi ünnepekre való hangolódást.
Új helyszínek, új élmények – új szállodák a Hotel & More kínálatában!
2022. november 2.
Az ősz pompás színeit, friss illatát wellness élményekkel fűszerezzük! Természetközeli új szállodáink az ország legszebb pontjain várják pihenni vágyó vendégeinket.
Élmények bűvöletében - Hévíz az élet forrása
2022. szeptember 15.
Mesés szálláshely a tófürdő közelében, egy igazi természeti kincs mellett.
Nehezen indulnak a reggelek? Tudjuk a megoldást
2022. szeptember 13.
Fáradt? Kimerült? Elfogyott az energiája? Újra eljöttek a szürke hétköznapok? Dőljön hátra és kapcsoljon ki egy pillanatra! Íme a 3 tuti tipp a feltöltődésre!
Teszteltük! Ezek a leghatékonyabb masszázsok fáradtság ellen
2022. szeptember 8.
Íme a dobogósok! Természetesen még egy tucat masszázs van, melyek jótékony hatással lehetnek a szervezetre, de tapasztalataink és vendégvéleményeink alapján ezeket ajánljuk Önnek!
Őszi élményszerző kikapcsolódás édes kettesben
2022. szeptember 2.
Kezdje az őszt egy igazi, romantikus kikapcsolódással a Hotel & More szállodáiban. Hagyja, hogy szállodáink kényeztessék Önt és párját, frissítő masszázsokkal, testkezelésekkel, ínycsiklandozó ételekkel és magas színvonalú kiszolgálással. Adja át magát a tökéletes páros kikapcsolódásnak!
Szüreti fesztiválok - Szeptemberi programkavalkád
2022. augusztus 29.
A nyár végével nem áll meg az élet. Sőt. Most kezdődnek csak igazán az élmények. Tökös programok, kézműves vásárok, koncertek, finom ételek és borok, szüreti felvonulások várják Önt az ország számos városában.
Vegyél ki egy őszi szabadnapot és irány Balatonfüred
2022. augusztus 22.
Kulturális és gasztróélmények a Balaton fővárosában. A Balaton minden évszakban csábít. Az északi part egyik legnépszerűbb városát, Balatonfüredet viszont különösen érdemes ősszel is meglátogatni.
Viszlát Nyár, Helló Őszi Szünet - Családi kikapcsolódás az Aquarell Hotelben
2022. augusztus 15.
Utazzunk még! Ősszel is! Mert minden élmény nem fér bele egy nyárba
Ajánlatok
Ébredjen az őszi napfényre és élvezze a varázslatos pillanatokat Siófok szívében! Nálunk minden adott a tökéletes kikapcsolódáshoz. Lazuljon el wellness szolgáltatásainkban, szórakozzon a város pezsgő éjszakájában, és élvezze a gasztronómiai különlegességeket. Siófokon mindenki megtalálja a számára ideális programot az őszi pihenéshez. Ne hagyja ki ezt a felejthetetlen élményt, foglaljon most, és élje át a Balaton varázsát őszi színekben!
Ahogy az aranyló nyár búcsút int, beköszönt az ősz, az idő pedig éppen megfelelő arra, hogy kényeztessük magunkat egy pihentető kikapcsolódással. A Hévízi-tó nyugalmat sugároz, és a környék tele van olyan csodákkal, amelyek segítenek új élményeket szerezni és friss erőre kapni. A gyógyvíz gyógyító ereje, a termálvizes fürdők, és a wellness szolgáltatások együttesen garantálják a teljes testi-lelki regenerációt.
Üdvözöljük Siófok legújabb szállodájában, a Reed Hotelben! Nálunk minden csakis Önről szól: a csendes pillanatok, a gondtalanság és az abszolút relaxáció. Engedje ki a gőzt, lazítson wellness részlegünkben, és hagyja, hogy a mindennapi stressz eltűnjön életéből. Esténként pedig kulináris élmények várják, ahol gasztronómiai csodáinkkal kényeztetjük az ízlelőbimbókat.
Közösségi oldalak
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala