Áprilisi programajánló Hévízen

2023. március 24., péntek, 12:23

Színes áprilisi programok Hévízen és környékén

Rügyfakadás - Tavaszünnep 2023

Gyenesdiás - 2023. április 22-23-án rendezik meg Gyenesdiáson a tavaszköszöntő szabadtéri családi rendezvényt, a Rügyfakadás – Tavaszünnep programot. Lesz főzőverseny szabadtűzön, régi korok konyhája, játékos programok, kirándulás, lovas- és íjászbemutató, sodrófahajító és malomkődobó verseny, zene.


Boldog békeidők Hévíze

Tizenegyedik alkalommal rendezik meg a Boldog Békeidők Hévíze fesztivált 2023. április 29-május 1. között. Változatos programok, jelmezes felvonulás, retro autók, s megannyi meglepetés várja a látogatókat. 2011-ben indította útjára Hévíz városa a Boldog Békeidők programsorozatot, amely a város virágkorát, az 1860-as évektől az 1930-as évekig terjedő időszakot eleveníti fel.


VIRSKY - Ukrán Állami Népi Együttes

A 84 főből álló világhírű társulat 2023. április 24-én lesz látható Keszthely városában. A lélegzetelállító, a fizika törvényeit meghazudtoló és minden nemében egyedülálló produkció mottója: VIRSKY – A név, amely átírta a tánctörténelmet! A 85 éves VIRSKY a világ bármelyik pontján megtalálja az utat az emberek szívéhez: produkciójuk szenvedélyes és látványos, csodálatos és izgalmas.


Tavaszi csobbanás Hévízen

Induljon feltöltődéssel a tavasz. Élvezze az első napsugarakat a Hévízi-tó ölelésében és gyógyuljon szállodánkban!

Kedvezményes csomagajánlatok itt>>






Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala