Álomnyaralás kettesben?

2023. április 20., csütörtök, 15:27

Nincs is más, amire jobban vágynál, mint egy édes kettesben eltöltött pihenés? Az Aura Hotelben minden csakis rólatok szól...

Lassan újra itt a jó idő, egyre többet süt a nap, felélénkül a turizmus, újraélednek a városok. A Balatonon télen sem áll meg az élet, de a nyári nyüzsgéshez semmi sem fogható.
Sokat gondolkodtál már, hogy milyen helyen töltsd a szabadságod? Hogy mi az amire igazán vágysz a pihenésed alatt? Vagy hogy szeretnéd egy olyan környezetben eltölteni a nyári kikapcsolódásodat, ahol semmi nem zavarhatja meg a feltöltődést?
Akkor igazán jó helyen jársz, hiszen a balatonfüredi Aura Hotel tökéletesen megtestesíti a felnőttbarát szállásokat keresők igényeit. A csendes, meghitt pillanatok mellett a város számos lehetőséget nyújt az élménydús programokhoz.

Aura Hotel kert és épület

Az Aura Hotel, Balatonfüreden, a Balatontól és a legszebb strandoktól is csupán csak 5 perces sétára található. Te dönthetsz, hogy pihenésed alatt inkább a szálloda napozó és relax kertjét, a hangulatos és kristálytiszta medence partját vagy épp a nyüzsgő, élettel teli Balaton-parti strandokat választod. Bárhogy is döntesz a nap végén biztos lehetsz benne, hogy ínycsiklandozó vacsora, élményteli programok és romantikus este vár majd rátok a szállodában. A pihentető alvás miatt sem kell aggódnod, hiszen minden szoba king size méretű franciaággyal, ingyenes szobai aquabárral és esőerdő zuhannyal felszerelt. Így lesz garantált a tökéletes pihenés reggel és esete is.


Egy felnőttbarát kikapcsolódáshoz hozzátartoznak az igazán tartalmas beszélgetések is, melynek helyszínéül a Bubble Bár szolgál. Csak Ti, egy pohár ital és egy jóleső beszélgetés távol a külvilág zavaró tényezőitől. Mindezt prémium italokkal a ti kis buborékotokban. Válogassatok kedvetekre a a legkedveltebb Balaton környéki borok, kézműves sörök, különleges ginek és isteni koktélok között. Nektek melyik a kedvencetek?

Bubble Bár

És végül egy igazán szuper páros pihenéshez a legtökéletesebb ajánlatot is meg kell találni, melyre szállodánk különösen nagy figyelmet fordít. Számunkra fontos, hogy az itt eltöltött idő tartalmas, élményteli és emlékezetes legyen. Ezért is ajánljuk Nektek két legkedveltebb csomagajánlatunkat, melyekkel biztosak vagyunk abban, hogy egy életre szóló élménnyel tértek majd haza.
Indítsátok nálunk a nyarat vagy legyetek részesei a szezonnyitó Garden Party-nak, melynél a jó hangulat, az ízletes vacsorák és az elmaradhatatlan zenei aláfestés garantált!

További információkért keressétek fel honlapunkat a www.aura-hotel.hu weboldalon vagy kattintsatok ajánlatainkra itt>>

Nyári szünet 0. hét >>
Aura Borfesztivál szezonnyitó Garden Party-val és grillezéssel>>

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Ajánlatok
Ébredjen az őszi napfényre és élvezze a varázslatos pillanatokat Siófok szívében! Nálunk minden adott a tökéletes kikapcsolódáshoz. Lazuljon el wellness szolgáltatásainkban, szórakozzon a város pezsgő éjszakájában, és élvezze a gasztronómiai különlegességeket. Siófokon mindenki megtalálja a számára ideális programot az őszi pihenéshez. Ne hagyja ki ezt a felejthetetlen élményt, foglaljon most, és élje át a Balaton varázsát őszi színekben!
Ahogy az aranyló nyár búcsút int, beköszönt az ősz, az idő pedig éppen megfelelő arra, hogy kényeztessük magunkat egy pihentető kikapcsolódással. A Hévízi-tó nyugalmat sugároz, és a környék tele van olyan csodákkal, amelyek segítenek új élményeket szerezni és friss erőre kapni. A gyógyvíz gyógyító ereje, a termálvizes fürdők, és a wellness szolgáltatások együttesen garantálják a teljes testi-lelki regenerációt.
Üdvözöljük Siófok legújabb szállodájában, a Reed Hotelben! Nálunk minden csakis Önről szól: a csendes pillanatok, a gondtalanság és az abszolút relaxáció. Engedje ki a gőzt, lazítson wellness részlegünkben, és hagyja, hogy a mindennapi stressz eltűnjön életéből. Esténként pedig kulináris élmények várják, ahol gasztronómiai csodáinkkal kényeztetjük az ízlelőbimbókat.
Közösségi oldalak
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala