Mediterrán utazás mesés szállással

2023. március 2., csütörtök, 14:01

Már tervezi a 2023-as nyaralását, de még nem tudta eldönteni merre is induljon? Egy szuper tavaszi kikapcsolódás megtervezéséhez segítünk most ajánlónkkal.

Opatija

Szuper üdülőhelyet keresnek mindössze pár óra autóútra a magyar határtól? Íme!
Ez a vonzó horvát úti cél a Kvarner-öbölben található, Fiumétól 8 km-re nyugatra, az Isztriai-félsziget északkeleti részén. Opatija városát a horvát Monte-Carlo-ként is emlegetik, ahol a mai napig olasz és még néha magyar nyelven beszélő helyiekkel is találkozhatunk.
A színes paloták színes történelmet és történetet rejtenek, melyhez természetesen a Monarchiabeli hangulat is párosul. A varázslatos kis "halászfaluban" a felhőtlen kikapcsolódás, a kulturális programok és a csodálatos tengerpartok mellett nem feledkezhetünk meg az 5 csillagos ételekről sem, melyeket mindenképp ki kell próbálni a pihenésünk alatt.

Szállás Opatija-ban:
A városban a változatos strandok és programok mellé ezt a szállást ajánljuk >>


KÉK ZÁSZLÓS STRANDOK OPATIJA-BAN

Slatina Strand Opatija

Opatija minden évben rengeteg vendéget vonz, strandjainak népszerűsége pedig ilyenkor az egekben van. A Slatina strand számít a város fő strandjának, ahol nyaranta gyakran van tömeg, de Kék Zászlós minősítését töretlenül őrzi.

A strand alapvetően betonozott, de van egy mesterséges homokos partszakasza, ahol a kisebb gyerekek is bátran játszhatnak. A vízbe való bejutást lépcsők segítik.

Lido strand – Opatija

A Lido strand az egyik legszebb strand a városban, és szolgáltatások terén is az egyik leggazdagabb választékkal bíró. Éttermek és bárok sokaságának kínálatából válogathatnak a vendégek a sétányon, és nyaranta olyan programokkal dobják fel a hangulatot, mint például koncertek vagy mozi.

Akik szeretik a vízisportokat, itt nagyon sok mindent kipróbálhatnak. A strandon homokos és sziklás szakaszok váltakoznak.

Lido Beach Opatija

Tomaševac strand – Opatija

A Lungo Mare nevű partszakaszon található Kék Zászlós strand igen változatos, van homokos, kavicsos és sziklás része is. Itt nem csak a vízisportokat lehet kipróbálni, a parton is akad aktív elfoglaltságra alkalmas hely, például strandröplabda pálya, vagy focipálya.

Szállás Opatija-ban:
A városban a változatos strandok és programok mellé ezt a szállást ajánljuk >>

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Ajánlatok
Ébredjen az őszi napfényre és élvezze a varázslatos pillanatokat Siófok szívében! Nálunk minden adott a tökéletes kikapcsolódáshoz. Lazuljon el wellness szolgáltatásainkban, szórakozzon a város pezsgő éjszakájában, és élvezze a gasztronómiai különlegességeket. Siófokon mindenki megtalálja a számára ideális programot az őszi pihenéshez. Ne hagyja ki ezt a felejthetetlen élményt, foglaljon most, és élje át a Balaton varázsát őszi színekben!
Ahogy az aranyló nyár búcsút int, beköszönt az ősz, az idő pedig éppen megfelelő arra, hogy kényeztessük magunkat egy pihentető kikapcsolódással. A Hévízi-tó nyugalmat sugároz, és a környék tele van olyan csodákkal, amelyek segítenek új élményeket szerezni és friss erőre kapni. A gyógyvíz gyógyító ereje, a termálvizes fürdők, és a wellness szolgáltatások együttesen garantálják a teljes testi-lelki regenerációt.
Üdvözöljük Siófok legújabb szállodájában, a Reed Hotelben! Nálunk minden csakis Önről szól: a csendes pillanatok, a gondtalanság és az abszolút relaxáció. Engedje ki a gőzt, lazítson wellness részlegünkben, és hagyja, hogy a mindennapi stressz eltűnjön életéből. Esténként pedig kulináris élmények várják, ahol gasztronómiai csodáinkkal kényeztetjük az ízlelőbimbókat.
Közösségi oldalak
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala