Esküvő helyszínek meghitt környezetben

2023. február 16., csütörtök, 16:51

Már tervezgeted az esküvőtöket, de még nem találtad meg a tökéletes helyet? A Hotel & More szállodái különleges helyszíneken valósítják meg álmaidat a NAGY NAPRA! Tervezz velünk!

FOREST HILLS HOTEL ZIRC

Odavagy az erdei környezetért és a kis kápolnákért?

A zirci Forest Hills Hotel csodálatos erdei környezetben, saját kápolnával várja az ifjú párokat a boldogító IGEN kimondására és a közös életük megkezdésének ünneplésére. Egyedi, kisebb vagy akár nagyobb létszámú esküvőről álmodozol? Nálunk nincs akadálya semminek sem. Álmodd meg a legszebb napodat és mi mindenben segítségedre leszünk.

Nézzétek meg csomagajánlatainkat!


AKADÉMIA HOTEL BALATONFÜRED

Boldogító IGEN a felhők felett?

Egy csodálatos balatoni panorámás esküvőről álmodozol, amely élmény egy életen át elkísér? Az Akadémia Hotel Perla tetőteraszán egy felejthetetlen polgári ceremónia megtartása után kezdhetitek meg közös életeteket. Képzeld el ahogy hófehér menyasszonyi ruhában sétálsz végig a tetőterasz gyönyörű zöld pázsitján, szinte megáll az idő és Ti csak egymásra figyeltek a szerelmeddel, miközben az esküvői fotósotok lenyűgöző képeket készít erről a felejthetetlen pillanatról. Álmodjuk meg együtt a NAGY NAPOTOKAT!

Nézzétek meg csomagajánlatainkat!


DUNA RELAX HOTEL RÁCKEVE

Vízparti esküvő főúri környezetben?

Szállodánk otthont biztosít polgári szertartásoknak, melyeket főúri környezetben rendezünk meg. Kiváló helyszínül szolgál a hall, melynek hangulatát szalonbútorzatainkkal, virág dekorációval, és békét, szeretetet árasztó gyertyafénnyel varázsolunk hangulatossá. Választható helyszínünk a polgári szertartás megtartására (időjárás függvényében), az udvarban található Csendkertünk vagy Stégünk a Kis – Dunán, melyek szintén nagyon hangulatosak a ceremónia lebonyolítására.

Nézzétek meg csomagajánlatainkat!



TÜNDÉRKERT HOTEL NOSZVAJ

Erdei esküvőt tervezel? Angolparkunk évszázados fáinak hűs árnyékában mondhatod ki a boldogító Igen!-t.

A noszvaji Tündérkert Hotel a Bükk hegység déli kapujában fekszik festői környezetben, Eger közelében. Álomesküvődhöz tökéletes helyszínt biztosítunk, a ceremónia választásod szerint a romantikus hangulatú De la Motte kastélyban bonyolítható le, vagy az amfiteátrumban.

Nézzétek meg csomagajánlatainkat!


Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Ajánlatok
Nálunk minden a tökéletes kényelem és pihenés körül forog. Amint belép a hotelbe, azonnal átélheti a nyugalmat és a gondtalanságot, miközben lenyűgöző Maldiv-i környezetben pihenhet. Szobáink modern és elegáns kialakításúak, hogy minden vendégünk otthonosan érezhesse magát. Wellness részlegünk pedig a feltöltődés és a relaxáció szentélye, ahol a finn szauna, pezsgőfürdő, masszázs és kozmetikai kezelések várják.
Csempéssze be életébe a kalandot és a kényelmet Simontornyán, ahol minden egyes pillanatot tökéletes emlékké varázsolunk Önnek. Engedje, hogy átölelje a természet és a békesség légköre, melyet csak egy valódi kastély nyújthat. A Fried Kastély Szálloda nem csupán egy hely, hanem egy életérzés, ahol a vendégszeretet és a minőség összetalálkozik. Legyen részese a romantika és a kényeztetés élményének, és hagyja, hogy átformáljuk álmai pihenését valósággá. Tegye felejthetetlenné utazását, és fedezze fel a Fried Kastély*** Hotel varázslatos világát!
Készüljön fel időben a nyári pihenésre, és élvezze a Balaton varázsát! Most még kedvezőbb áron foglalhatja le szállását, így garantálhatja a legjobb helyeket a nyüzsgő Balaton-parton. Fedezze fel kínálatunkat, mely Siófok, Balatonfüred és Balatonvilágos legszebb szállásait kínálja Önnek. És ami még ennél is jobb: a Residence Hotel saját privát stranddal várja vendégeit! Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, foglaljon még ma, és készüljön fel egy felejthetetlen balatoni nyaralásra!
Közösségi oldalak
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala