Tavaszi fáradtság? Megoldások pihentető tavaszi hétvégékhez.

2023. február 27., hétfő, 13:35

Kihagyta a téli wellnesst Hévízen? Még nincs minden veszve, tavasszal több akciós ajánlat is vár Önre! A világ legnagyobb termáltavának vize tavasszal már kellemes, 30 °C-os.

A téli hideg, ködös, havas napok után bizony jól esik egy frissítő, regeneráló tavaszi kikapcsolódás. Kézenfekvő tehát, hogy Hévízen egy kellemesen meleg fürdőt ajánlunk. Legyen az élménymedencében vagy egy 34-36°C meleg termálmedencében: az ellazulás garantált. Hévízen, ha igazán meleg vízre vágyik, fürdőzhet a Hévízi Tófürdő beltéri vagy a Hotel FIT beltéri gyógyvizében. A bátrabbaknak természetesen a kültéri fürdőzést ajánljuk, mely egyben felejthetetlen élmény és regenerálódás is.


  • Tavaszi csobbanás Hévízen: 10% kedvezménnyel (2023.03.01 - 06.16.) Töltődjön fel, a természet lágy ölelésében, a Hévízi tó vízében! Wellness használat, bőséges félpanziós ellátás is benne van a csomagárban.
  • 5 éjszakás kikapcsolódás tójeggyel: (01.31.-08.31.) A csomag tartalma 5 éjszaka szállás félpanziós ellátással, wellness részleg használata, Tófürdő belépő és klasszikus hátmasszázs harmonizálással.
  • Húsvéti hétvége Hévízen: (2023.04.07 - 04.11.) Hévízi pihenés feltöltődéssel az ünnepi időszakokban is. Színes programkínálat, félpanziós ellátás és Húsvéti reggeli ízkavalkád. A csomag minimum 3 éjszakára foglalható.
  • Gyógyvizes kényeztetés: (2023.01.01.-03.31.) Foglalható 3 éjszakára hétköznapokon. Garantált kényeztetés, gyógyulás és feltöltődés. A csomagár tartalmaz személyenként 1x20 perces csokoládémasszázst, levesebédet és meglepetés szobai bekészítést.



Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala