Felnőttbarát szálláshelyek a Hotel & More kínálatában

2023. február 24., péntek, 17:05

Biztosan volt már, akár több olyan pillanat is az életük során, amikor el akartak vonulni csak ketten a párjukkal valahova. Csak egy kis kikapcsolódásra, egymásra hangolódásra, el a mindennapok monotonitásából, édes kettesben, egy olyan helyre, ahol minden csak Önökről szól. De hova is lehetne menni ilyenkor? Legyen nyugodt, csendes, romantikus, de maradjon belföldön. Nem egyszerű a döntés. Viszont a Hotel & More szállodai, most is segítenek ebben a döntéshozatalban! Tekintse meg két legközkedveltebb felnőttbarát szállodáinkat!

Aura Hotel, Balatonfüred

További képek

Balaton, naplemente és páros wellness. Ez a három tényező az, amiket az Aura Hotel szerelmes vendégei számára bármikor biztosít! Természetesen még számos további szolgáltatással állunk a rendelkezésükre! King-size méretű, komfortos ágyainkban kényelmesen elférnek ketten, esőerdőzuhanyzónknak nem akad párja, szobai aquabárunk kellemes hűsítőket kínál, valamint Extra és Studio nevezetű szobáinkban, egy üveg welcome pezsgő bekészítést is biztosítunk Önöknek. Élvezzék együtt a hotel wellness és Pure Spa által nyújtott élményeit. Medencék, pezsgőfürdők, szaunavilág és pihentető, kényelmes körágyak az év 365 napján.
Ha egy felnőtt kikapcsolódásra van szükségük a nyári időszakban, kültéri medencéink és plage-unk erre a tökéletes választás, ahol napozhatnak majd felfrissülhetnek a kellemesen hűvös medence vizében! Ha pedig egy téli elbújós pihenésre vágynak, gőzfürdőnk, különböző szaunáink és pezsgőfürdőink nyújtják a legjobb menedéket a téli zimankó elől! Jöjjön el Balatonfüredre és válassza párjával az Aura Hotelt, a város legjobb felnőtt hotelét!

Duna Relax Hotel, Ráckeve


„Magyarország egyik első felnőttbarát szállodája.” Ezzel a mondattal bevéste magát a köztudatba a Duna Relax Hotel. Ráckeve szívében, Budapesttől nem messze, egy igazi kis oázis várja, hogy elfeledje és kipihenje a rohanós mindennapokat. Ahogy mi valljuk: Szeretjük, imádjuk a gyerekeket, de néha kell apunak és anyunak egy hosszú hétvége, egy szállás gyerek nélkül, hogy újra férfinak és nőnek érezhessék magukat..
Számtalan prémium kiegészítéssel tehetjük különlegessé pihenésüket. Legkedveltebb csomagajánlatunk az „Élménysziget exkluzív plusz”, ami kivételes pillanatokat nyújt több szerelmes napok, vagy esetleg egy Valentin Nap alkalmával, csipetnyi luxussal meghintve. Ha esetleg még nem férj és feleségként érkeznek hozzánk, de arrafelé tart az útjuk és a kedves úr úgy érzi feltenné a nagy kérdést, lehetősége van „Lánykérés exkluzív plusz” szolgáltatásunkat igénybe venni. Ha részleteket szeretne megismerni ezekről a csomagokról, illetve felfedezni a további megannyi szolgáltatásunkat, keresse fel honlapunkat! Várják Önöket hangulatos szobáink, melyek többsége a Dunára néz, és az ókori római wellness fürdőnk! Sok szeretettel várunk minden romantikus párost, ifjakat és örökifjakat egyaránt!

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Ajánlatok
Nálunk minden a tökéletes kényelem és pihenés körül forog. Amint belép a hotelbe, azonnal átélheti a nyugalmat és a gondtalanságot, miközben lenyűgöző Maldiv-i környezetben pihenhet. Szobáink modern és elegáns kialakításúak, hogy minden vendégünk otthonosan érezhesse magát. Wellness részlegünk pedig a feltöltődés és a relaxáció szentélye, ahol a finn szauna, pezsgőfürdő, masszázs és kozmetikai kezelések várják.
Csempéssze be életébe a kalandot és a kényelmet Simontornyán, ahol minden egyes pillanatot tökéletes emlékké varázsolunk Önnek. Engedje, hogy átölelje a természet és a békesség légköre, melyet csak egy valódi kastély nyújthat. A Fried Kastély Szálloda nem csupán egy hely, hanem egy életérzés, ahol a vendégszeretet és a minőség összetalálkozik. Legyen részese a romantika és a kényeztetés élményének, és hagyja, hogy átformáljuk álmai pihenését valósággá. Tegye felejthetetlenné utazását, és fedezze fel a Fried Kastély*** Hotel varázslatos világát!
Készüljön fel időben a nyári pihenésre, és élvezze a Balaton varázsát! Most még kedvezőbb áron foglalhatja le szállását, így garantálhatja a legjobb helyeket a nyüzsgő Balaton-parton. Fedezze fel kínálatunkat, mely Siófok, Balatonfüred és Balatonvilágos legszebb szállásait kínálja Önnek. És ami még ennél is jobb: a Residence Hotel saját privát stranddal várja vendégeit! Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, foglaljon még ma, és készüljön fel egy felejthetetlen balatoni nyaralásra!
Közösségi oldalak
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala