Induljon a hosszú hétvégék tervezése!

2023. március 28., kedd, 16:26


2023-ban ismét számos hosszú hétvége vár ránk, melyre érdemes már időben lefoglalni a szállást, elkezdeni tervezgetni. Összeszedtük a 2023-as év hosszú hétvégéit, program és szállásajánlóval kiegészítve.

Ezek a hosszú hétvégék várnak 2023-ban:

3 napos hosszú hétvégék 2023-ban:
  • Május 1: április 29-30. – május 1. (szombat, vasárnap, hétfő)
  • Pünkösd: május 27-28-29. (szombat, vasárnap, hétfő)
  • Október 23: október 21-22-23. (szombat, vasárnap, hétfő)
  • Újév: december 30-31. – január 1. (szombat, vasárnap, hétfő)

4 napos hosszú hétvégék 2023-ban:
  • Húsvét: április 7-8-9-10. (péntek, szombat, vasárnap, hétfő)
  • Karácsony: december 23-24-25-26. (szombat, vasárnap, hétfő, kedd)



Május 1.: Felnőttbarát kikapcsolódás Ráckevén

DUNA RELAX HOTEL

Ha egy szusszanásnyi időre van szükséged, ahol a pároddal egymásra hangolódhattok, ahol együtt élvezhetitek a minőségi kikapcsolódást, mindezt gyerekzsivaj nélkül, akkor neked a ráckevei Duna Relax Hotelt (Magyarország első felnőttbarát szállodája) ajánljuk. Az ifjak és örökifjak paradicsoma nyugodt kikapcsolódást és romantikus pillanatokat ígér az év minden szakában a Duna-part mellett.


Pünkösd: Családi wellness és felfedezés

AQUARELL HOTEL CEGLÉD

A pünkösdi hosszú hétvége egy remek alkalom arra, hogy a család apraja-nagyja együtt pihenhessen és új élményeket szerezzen. A Szolnokon található RepTár, az Old Car Museum, a Cifra Palota vagy Magyarország földrajzi közepe mind-mind csupán egy rövid autóútra található Ceglédtől, melyeket kikapcsolódásunk alatt érdemes felkeresni. Az élményekkel teli kirándulások után pedig a 4 csillagos Aquarell Hotel vár majd benneteket, ahol testet-lelket felfrissítő wellness pihenésen vehettek részt.


Húsvét: Tengerparti felfrissülés kettesben vagy családdal

HOTEL MOZART OPATIJA

Ha egy hosszabb és távolabbi kikapcsolódás mozgatja a fantáziádat, ne tartsd vissza magad. Szakíts az elmúlt évek szürkeségével és ugorj fejest egy külföldi kiruccanásba. A húsvéti hétvége pont tökéletes alkalom egy hosszabb utazásra, így akár még szabadnap nélkül is kipihenten térhetsz vissza munkahelyedre. A magyar határtól csupán pár órányira található Opatija városa már kora tavasszal magával ragadó hangulattal, kellemes időjárással és igazi tengeri finomságokkal vár.

Ezt a szálláshelyet válaszd Opatija-i kikapcsolódásodhoz>>


Őszi szünet: A kicsik kedvenc programjaival

OXIGÉN FAMILY HOTEL

Már most a szuper őszi családi kikapcsolódásotokon gondolkozol? Ugye, hogy nem lehet elég időben elkezdeni a tervezést? De mi mindenre gondoltunk és akár már ma lefoglalhatod tökéletes őszi családi pihenéseteket a szünetre! A noszvaji Oxigén Family Hotel****, Magyarország első négycsillagos gyermek all inclusive szállodája, bababarát felszereléssel, 100+1 gyerekbarát szolgáltatással, baba-animációval, kristálytiszta levegővel, színes programlehetőségekkel, családi wellness birodalommal, különleges Spa ajánlatokkal, kalandparkkal és élmények tengerével készül a vidám és pihentető felüdülésre vágyó családok érkezésére.

Tovább a szálláshely weboldalára>>


Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Ajánlatok
Ébredjen az őszi napfényre és élvezze a varázslatos pillanatokat Siófok szívében! Nálunk minden adott a tökéletes kikapcsolódáshoz. Lazuljon el wellness szolgáltatásainkban, szórakozzon a város pezsgő éjszakájában, és élvezze a gasztronómiai különlegességeket. Siófokon mindenki megtalálja a számára ideális programot az őszi pihenéshez. Ne hagyja ki ezt a felejthetetlen élményt, foglaljon most, és élje át a Balaton varázsát őszi színekben!
Ahogy az aranyló nyár búcsút int, beköszönt az ősz, az idő pedig éppen megfelelő arra, hogy kényeztessük magunkat egy pihentető kikapcsolódással. A Hévízi-tó nyugalmat sugároz, és a környék tele van olyan csodákkal, amelyek segítenek új élményeket szerezni és friss erőre kapni. A gyógyvíz gyógyító ereje, a termálvizes fürdők, és a wellness szolgáltatások együttesen garantálják a teljes testi-lelki regenerációt.
Üdvözöljük Siófok legújabb szállodájában, a Reed Hotelben! Nálunk minden csakis Önről szól: a csendes pillanatok, a gondtalanság és az abszolút relaxáció. Engedje ki a gőzt, lazítson wellness részlegünkben, és hagyja, hogy a mindennapi stressz eltűnjön életéből. Esténként pedig kulináris élmények várják, ahol gasztronómiai csodáinkkal kényeztetjük az ízlelőbimbókat.
Közösségi oldalak
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala