Balaton télen-nyáron

2023. február 18., szombat, 17:15

Hallotta már azt, hogy a Balaton szezonális? Nos, itt vannak a Hotel & More szállodái, hogy megcáfolják ezt a tévhitet, hiszen télen-nyáron számos lehetőséggel várjuk Önöket, közvetlen a vízpart mellett! Sőt, most 2023. február 21.-ig előfoglalási kedvezménnyel foglalhat 2023. január 28. és 2023. augusztus 31. közötti dátumokra!

Akadémia Hotel, Balatonfüred

Pihenjen a Balaton északi partjának fővárosában, Balatonfüreden, egy csendes és nyugodt környezetben. Nem csak nyáron várják a rengeteg programok, télen is egy varázslatos világ tárul Ön elé a Balatonon. Hangulatos karácsonyi vásárok, vezetett túrák és megannyi műjégpálya. De természetesen az a kedvencünk, ha a hófedte „magyar tenger” jégpáncélján tudunk korcsolyázni. Jöjjön és élje át ezt a téli élményt az Akadémia Hotelben, melegedjen fel a túrák után a közvetlen szomszédságunkban található Városi Uszoda és Szaunavilágban, ahova egy szimpla zárt folyosón keresztül átsétálhat a háromszintes komplexumba.
Ha enyhül az időjárás, éled a természet és érezzük a nap melegét a bőrünkön, tudjuk, hogy közeledik a nyár. Balatonfüred az egyik legszínesebb vízparti település nyáron és számtalan nyári programmal várja a látogatókat. Hajózás, kirándulás, borozgatás a vízparton és még sorolhatnánk. Természetesen az Akadémia Hotel ilyenkor is tömérdek szolgáltatással készül kedves vendégei számára. Látogasson el honlapunkra és foglalja le nyaralását kedvezményesen!

Aura Hotel, Balatonfüred

Ahogy lenyugszik a természet a Balaton-parton, úgy telnek meg szállodáink élettel. Viszont a Balaton hidegben sem pihen! Akár az aktív, akár a passzív kikapcsolódást kedveli, Balatonfüreden és környékén biztosan megtalálja az Önnek kedvezőt! Készítsen forralt bort, igazi balatoni borokból, vagy csatolja fel a síléceket Eplényben! Mindezek kipihenésére pedig válassza az Aura Hotelt! Relaxáljon wellness és Pure Spa részlegünk melegében és töltődjön fel Balatonfüred legjobb felnőttbarát szállodájában. Legyen szó páros utazásról, vagy barátokkal eltöltött hétvégéről, biztosíthatjuk, hogy gyermekzsivajtól mentesen élvezheti. Foglaljon nálunk most!
Melegszik a Balaton és hűlnek le az italok! Indul a nyár Balatonfüreden és az Aura Hotelben. Nálunk ekkor az egyik legkedveltebb nyári program a Balaton-felvidék felfedezése kétkeréken. Szállodánk biztosít Önöknek egy szervezett biciklis túrát, amely úgy mutatja meg a Balaton-felvidék minden zegét-zugát, ahogy csak kevesen láthatják. Keresse fel honlapunkat a részletekért és fedezze fel velünk ezt a nem mindennapi világot!

Residence Balaton, Siófok

Luxus? Modern és exkluzív kialakítás? Wellness? Konferencia? Ezeket mind megtalálhatja a Residence Hotel Balaton négy csillag superior szállodájában! A téli időszakban átalakul Siófok egy nyugalmas, dunántúli kisvárossá. A hatalmas bulik otthona ilyenkor elcsendesedik és megpihen, rákészül a következő nyári forgatagra. Előtérbe kerülnek a tartalmas séták és túrák. Felfedezheti Siófokot 40 méterrel a föld felett, ugyanis az ikonikus víztorony, a város első számú nevezetessége, kihagyhatatlan egy igazi városi sétából. Élvezze a kilátást egy forró tea vagy kávé mellett, a torony tetején található Oxigén Bárban. A hűvös téli túrák után, már csak a tökéletes hely kell a felolvadáshoz. Ez a hely pedig a Residence Balaton. Sokoldalú wellness központunk és komfortos szobáink ebben is a rendelkezésükre állnak. Ismerje meg szállodánk szobáit, Wellness Oázisát és szaunavilágát a honlapunkon található virtuális séta segítségével.
Biztosan nem kell bemutatni nyáron a Balaton bulifővárosát, lüktető életét és felejthetetlen élményeit. Viszont, ha esetleg valaki mégsem tudna milyen is a siófoki nyár, itt az idő megtapasztalni a Residence Balaton segítségével. A déli part fővárosa idén 2023-ban lett 55 éves, ennek megünneplésére egész évben várja az érdeklődőket végtelen programlehetőségekkel. Kezdve az őrületes bulikkal a Plázson és a Petőfi sétány több pontján, egészen a Bor és Kenyér ünnepéig. Mindenki megtalálja a számára kihagyhatatlan programot. Válassza a Residence Balatont, alig 900 méterre a központtól és legyen részese exkluzív nyári élményekben!

Nostra Hotel, Siófok

Idézze fel a régi idők szépségeit Siófok tradicionális üdülőövezetében. Egyszerű de nagyszerű szobáinkhoz balkonok is tartoznak az egyéb felszerelések mellett. Legyen szó páros, családos, vagy üzleti útról, a Nostra Hotel a legjobb választás, ha nyugodt és csendes környezetben szeretné élvezni a pihenését. Mindez csupán 100 méterre a Balatontól.
Amint a befagyott nádas elkezd olvadozni és a kopasz fák csodás levélkoronákat növesztenek, beindul a mozgalmas élet. Zamárdiból már szinte hallani a Balaton Sound készülődését, amit augusztusban a Strand Fesztiváltól is hallhatunk majd. Fesztiválok és koncertek egymás hegyén-hátán, amiket kipihenni csak egy helyen érdemes: a Nostra Hotelben! Kedvező ár, kényelmes és tágas szobák, a központtól mindössze egy kényelmes sétára.

Világos Hotel, Balatonvilágos

Gyermek lárma kint és bent! A Világos Hotel gyermek- és családbarát, így hát nem kell aggódni, ha a gyerekek hangoskodnak, nálunk lehet! Tengernyi lehetőséget biztosítunk az apróságok számára. Játszósarok, játszószoba, kalandszoba, játszótér, pancsoló és homokos öböl, itt mindenhol felfedezhetnek egy különleges és bámulatos világot maguknak! Télen egy hófedte, mesebeli világot, hóemberek és hóangyalok társaságában. Nyáron pedig homokvárak hadával és óriási pancsolások mellett, egy kalandos kis világot.

Nem megfeledkezve a felnőttekről és nagyobb gyerekekről, több sportolási lehetőség is akad a szállodán kívül és belül: focipálya, röplabdapálya, csocsó, darts, pingpong és így tovább. A páratlan panoráma is megemlítendő, amely télen-nyáron leírhatatlan élményt nyújt a hotel erkélyeiről. Ezenkívül, egy kellemes sétára található a Panoráma-kilátó, Balatonvilágos egyik gyöngyszeme, ahonnan megcsodálhatják a Balaton egész keleti medencéjét és a Bakony hegyeit. Autóval mindössze 5 percre van a szállodától, de véleményünk szerint, már az oda vezető sétaút során is elképesztő látvány tárul Önök elé. Böngéssze át honlapunkat és találja meg az Ön és családja számára a megfelelő csomagajánlatunkat!

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Ajánlatok
Nálunk minden a tökéletes kényelem és pihenés körül forog. Amint belép a hotelbe, azonnal átélheti a nyugalmat és a gondtalanságot, miközben lenyűgöző Maldiv-i környezetben pihenhet. Szobáink modern és elegáns kialakításúak, hogy minden vendégünk otthonosan érezhesse magát. Wellness részlegünk pedig a feltöltődés és a relaxáció szentélye, ahol a finn szauna, pezsgőfürdő, masszázs és kozmetikai kezelések várják.
Csempéssze be életébe a kalandot és a kényelmet Simontornyán, ahol minden egyes pillanatot tökéletes emlékké varázsolunk Önnek. Engedje, hogy átölelje a természet és a békesség légköre, melyet csak egy valódi kastély nyújthat. A Fried Kastély Szálloda nem csupán egy hely, hanem egy életérzés, ahol a vendégszeretet és a minőség összetalálkozik. Legyen részese a romantika és a kényeztetés élményének, és hagyja, hogy átformáljuk álmai pihenését valósággá. Tegye felejthetetlenné utazását, és fedezze fel a Fried Kastély*** Hotel varázslatos világát!
Készüljön fel időben a nyári pihenésre, és élvezze a Balaton varázsát! Most még kedvezőbb áron foglalhatja le szállását, így garantálhatja a legjobb helyeket a nyüzsgő Balaton-parton. Fedezze fel kínálatunkat, mely Siófok, Balatonfüred és Balatonvilágos legszebb szállásait kínálja Önnek. És ami még ennél is jobb: a Residence Hotel saját privát stranddal várja vendégeit! Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, foglaljon még ma, és készüljön fel egy felejthetetlen balatoni nyaralásra!
Közösségi oldalak
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala