Itt van május elseje...

2023. április 19., szerda, 13:11


2023 áprilisában egy újabb hosszú hétvége vár ránk, amikor pihenéssel, feltöltődéssel tölthetjük a 3 napos hétvégét. Kirándulások, színes programok, látnivalók és természetesen wellness kikapcsolódások is várnak ránk, amihez már csak a tökéletes szállást kell kiválasztani! Szemezgessetek kedvetekre és pihenjetek nálunk ezen a hétvégén is!

Boldog Békeidők Fesztivál Hévíz

Siófokot választva számos lehetőség áll rendelkezésetekre, hogy a kikapcsolódásotok felejthetetlen legyen. Fedezzétek fel a fordított világot, Magyarország első fordított házában, amely kétszintes, vicces és szó szerint bele lehet szédülni a látványba.
Hódítsátok meg a 45 méter magas Víztornyot, mely a város szívében található és a csodálatos panoráma mellett egy romantikus kávézásra is van lehetőség.
És ha már a Balatonnál jártok, ne hagyjátok ki a Bella Állatparkot sem, ahol lámák, törpe kecskék, kenguruk és sok más állat vár rátok.

Szállásajánlat Siófokon itt>> Residence Hotel Balaton

Fordított ház Siófok

Balatonfüredtől csupán 20 km-re található a dörgicsei Levendula Major. Az Árpád-kori templomrom szomszédságában található levendulás kertben 18 féle levendula terem. A természet közelsége és a különleges ikerrom varázslatos hangulatot biztosít egy finom tea, vagy levendulás sütemény elfogyasztásához – ha pedig hazavinnétek egy darabot ebből az idillből, természetesen vásárolhattok is a biogazdaságban termesztett növényekből készült termékekből.

A tökéletes levendulás kikapcsolódásotokhoz pedig válasszátok balatonfüredi szállodáinkat>> Szállásajánlatok ide kattintva

Dörgicsei Levendula Major

Felhőtlen páros kikapcsolódást terveztél a hosszú hétvégére? Ráckeve több okból kifolyólag is megér egy hétvégi kirándulást, városnézést. Hangulatos Duna-menti korzóval rendelkezik, emellett kulturális programokban és egyedülálló műemlékekben is gazdag. Másrészt nem elhanyagolható szempont, hogy remekül megközelíthető; Budapesttől 1 óra alatt elérhető, így túl nagy logisztikai tervezést sem igényel a kiruccanás. Az áprilisi hosszú hétvégén pedig kedvenc művészünk, Koltai Róbert előadását is meghallgathatjuk, ahol élete vicces, olykor megható pillanatairól mesél majd.
Mindezt pedig az ország egyik első felnőttbarát szállodájában élvezhetitek!

Szállásajánló itt>> Duna Relax Hotel

Magyarország egyetlen gótikus szerb ortodox temploma Ráckevén

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Ajánlatok
Ébredjen az őszi napfényre és élvezze a varázslatos pillanatokat Siófok szívében! Nálunk minden adott a tökéletes kikapcsolódáshoz. Lazuljon el wellness szolgáltatásainkban, szórakozzon a város pezsgő éjszakájában, és élvezze a gasztronómiai különlegességeket. Siófokon mindenki megtalálja a számára ideális programot az őszi pihenéshez. Ne hagyja ki ezt a felejthetetlen élményt, foglaljon most, és élje át a Balaton varázsát őszi színekben!
Ahogy az aranyló nyár búcsút int, beköszönt az ősz, az idő pedig éppen megfelelő arra, hogy kényeztessük magunkat egy pihentető kikapcsolódással. A Hévízi-tó nyugalmat sugároz, és a környék tele van olyan csodákkal, amelyek segítenek új élményeket szerezni és friss erőre kapni. A gyógyvíz gyógyító ereje, a termálvizes fürdők, és a wellness szolgáltatások együttesen garantálják a teljes testi-lelki regenerációt.
Üdvözöljük Siófok legújabb szállodájában, a Reed Hotelben! Nálunk minden csakis Önről szól: a csendes pillanatok, a gondtalanság és az abszolút relaxáció. Engedje ki a gőzt, lazítson wellness részlegünkben, és hagyja, hogy a mindennapi stressz eltűnjön életéből. Esténként pedig kulináris élmények várják, ahol gasztronómiai csodáinkkal kényeztetjük az ízlelőbimbókat.
Közösségi oldalak
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala