Áll a bál a Hotel & More-nál

2023. február 7., kedd, 14:37

A Hotel & More szállodáiban idén sem lesz hiány a jókedvből és mulatságokból, hiszen rögtön az év elején több szállodájában is fergeteges farsangi mulatsággal búcsúztatják a telet. Lesznek itt kalózok, matrózok, kapitányok, tündérek és még több vidám, felhőtlen pillanat. Szakítson az unalmas hétköznapokkal és dobja fel kikapcsolódását egy igazán különleges Farsangi pihenéssel!

AURA HOTEL BALATONFÜRED

Egy szórakoztató felnőttbarát pihenés a Balatonon? Ugye, hogy jöhet? Ki ne vágyna a mindennapi hajtás után egy felhőtlen kikapcsolódásra az ország egyik legjobb felnőttbarát szállodájában? Az Aura Hotel februárban sem hagyja unatkozni a vendégeit, hiszen színes farsangi programmal és kényeztető wellness szolgáltatásokkal várja 18 év feletti vendégeit!

Kattintson ide: Farsangi kavalkád az Aura Hotelben


AQUARELL HOTEL CEGLÉD

Mi is lehet jobb egy hétvégén, mint a csemetéinkkel együtt szórakozni, bulizni, farsangozni és közben pihenni? Vidám jelmezekben, Vica bohóc társaságában várjuk az ünnepségre érkező kicsiket és szüleiket, nagyszüleiket. Természetesen a fergeteges farsangi buli mellett az elengedhetetlen feltöltődés sem maradhat el, melyről szállodánk wellness részlege gondoskodik. Ha számít a tökéletes pihenés, válasszák az Aquarell Hotelt!

Kattintson ide: Farsangi hétvége az Aquarell Hotelben


AKADÉMIA HOTEL BALATONFÜRED

Különleges kikapcsolódást keres a Balatonnál, de mégis elkerülné a nyüzsgést? A balatonfüredi Akadémia Hotel február 17.-19. között hatalmas farsangi mulatsággal várja vendégeit, mely keretén belül, vitorlás tematikájú bulit szerveznek. Élő zene, hajnalig tartó vígasság, welcome drink és éjféli snack büfé. Egy tökéletes hangulatú kikapcsolódáshoz az Akadémia Hotel programját ajánljuk.

Kattintson ide: Farsangi hétvége az Akadémia Hotelben


HOTEL VITAL ZALAKAROS

Farsang és wellness együtt igazán a legjobb, egy csendes, kis vidéki szálláshelyen a Hotel Vital-ban Zalakaroson. A családias hangulatú szálláshelyen zenés, táncos mulatsággal, fánkkal, forralt borral, kicsiknek pedig forró csokoládéval kedveskednek. Ezen kívül természetesen egész nap élvezhetik az ország egyik legnagyobb egy főre jutó wellness részlegét, ahol a forró jacuzzi, szauna és élménymedence teszi még tökéletesebbé a kikapcsolódást.

Kattints ide: Farsangi wellness Zalakaroson


Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala