Hogyan válassz egy napos kiruccanáshoz úti célt?

2023. február 14., kedd, 13:11


Hogyan válassz 1 napos kiránduláshoz úti célt?
Ha nem ragaszkodsz egy-egy településhez vagy látnivalóhoz, hanem szívesen részt vennél új tematikus programokon is, akkor mutatjuk milyen programokat szervezhetsz így akár csak 1 napra is a családdal vagy barátokkal!

1. Szeretsz gyönyörködni a panorámában?
Ha örömmel készítesz panorámafotókat, tájképeket, imádod a magasságot vagy a csodás balatoni környezetet, akkor ideje olyan úti cél után nézni, ahol garantáltan szép a kilátás, környezet.
A Balaton egyik legszebb panorámáját az Őrtorony-kilátóból fedezheted fel, amely Tihanyban található. Az Őrtorony-kilátó kellemes túrával érhető el, több irányból is, a hegytetőn pedig egészen különleges panoráma fogadja a vándorokat. A mászás után pedig jöhet a jól megérdemelt esti lazítás Balatonfüred kedvenc szálláshelyein!
Szállástipp: Aura Hotel Balatonfüred és Akadémia Hotel Balatonfüred

2. Káprázatos arborétumok rövid autóútra Budapesttől
Gyönyörködj a természeti kincsekben hazánk legszebb arborétumaiban és fedezd fel milyen rendhagyó programokat tartogatnak neked! Budapesthez közel találod az Alcsúti Arborétumot, az Agostyáni Arborétumot vagy a Zirci Arborétumot is. Pattanjatok autóba és töltsétek a szabadban a napotokat, hogy a kiadós séta és a növényritkaságok tanulmányozása után jöhessen a jól megérdemelt pihenés, a Bakony szívében található, erdei környezetben fekvő Forest Hills Hotelben, Zircen!

3. Gyógyító kikapcsolódás és forró fürdőzés télen is?
Ha egy igazán különleges 1 éjszakás kikapcsolódáson gondolkozol, akkor nem is kérdés, hogy olyan helyet kell választanod, ahol valami teljesen új, szokatlant csinálhatsz. Nem mindennapi dolog, hogy télen az ember kint fürdőzhet és teheti mindezt úgy, hogy közben egyáltalán nem fázik, sőt még szervezetének is jót tesz vele. Hévíz világhírű, s gyógytava mindezt egyesíti. Miközben relaxálva lebegsz a tavirózsák ölelésében, elfelejtheted a mindennapi problémádat és újult erővel térhetsz majd vissza a munkába, hétköznapokba.
A jó program mellett a tökéletes pihenés is fontos, ezért Hévíz legkedveltebb, legcsaládiasabb szállását a Hotel FIT-et ajánljuk a kikapcsolódásodhoz!

4. Kicsikkel indulnátok?
Természetesen számtalan hely van az úti célok között, melyeket kisebb gyerekekkel is egyszerűen meg tudtok valósítani. A legfontosabb, hogy a program sikerélményt és örömforrást jelentsen a csemeték számára. Ezért ajánljuk például a noszvaji barlanglakásokat, amelyek az egész országban ismertek. A könnyen faragható tufakövekbe vájt dombházak a földalatti építészet látványos emlékei. A barlanglakásokban sétálni különleges élmény mindenkinek, de főként a kicsiknek, akik kedvükre futkározhatnak és fedezhetnek fel újabbnál újabb élményeket. És ha már Noszvaj, ne feledkezzünk meg a De la Motte-kastélyról, a Gazdaházról vagy épp a Magtár Értéktárról. Az egész napos felfedező túra után pedig pihenjetek az ország kedvenc családbarát szállodájában a noszvaji Oxigén Family Hotelben!

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Ajánlatok
Nálunk minden a tökéletes kényelem és pihenés körül forog. Amint belép a hotelbe, azonnal átélheti a nyugalmat és a gondtalanságot, miközben lenyűgöző Maldiv-i környezetben pihenhet. Szobáink modern és elegáns kialakításúak, hogy minden vendégünk otthonosan érezhesse magát. Wellness részlegünk pedig a feltöltődés és a relaxáció szentélye, ahol a finn szauna, pezsgőfürdő, masszázs és kozmetikai kezelések várják.
Csempéssze be életébe a kalandot és a kényelmet Simontornyán, ahol minden egyes pillanatot tökéletes emlékké varázsolunk Önnek. Engedje, hogy átölelje a természet és a békesség légköre, melyet csak egy valódi kastély nyújthat. A Fried Kastély Szálloda nem csupán egy hely, hanem egy életérzés, ahol a vendégszeretet és a minőség összetalálkozik. Legyen részese a romantika és a kényeztetés élményének, és hagyja, hogy átformáljuk álmai pihenését valósággá. Tegye felejthetetlenné utazását, és fedezze fel a Fried Kastély*** Hotel varázslatos világát!
Készüljön fel időben a nyári pihenésre, és élvezze a Balaton varázsát! Most még kedvezőbb áron foglalhatja le szállását, így garantálhatja a legjobb helyeket a nyüzsgő Balaton-parton. Fedezze fel kínálatunkat, mely Siófok, Balatonfüred és Balatonvilágos legszebb szállásait kínálja Önnek. És ami még ennél is jobb: a Residence Hotel saját privát stranddal várja vendégeit! Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, foglaljon még ma, és készüljön fel egy felejthetetlen balatoni nyaralásra!
Közösségi oldalak
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala