Szurkoljunk együtt az EB idején! ⚽

2024. június 14., péntek, 13:45

Végre eljött a nap! Ma elkezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság, ami néhány hétre garantáltan a kanapéhoz szegezi a focirajongókat.

De valóban otthon kell maradni az élményért? Szállodáink mindent megtesznek azért, hogy vendégeink jó társaságban, kényelmesen követhessék a sportközvetítéseket.?

Két meccs között miért ne jöhetne az igazi nyaralás élmény?



Medencék, szaunavilág, finom ételek és ízletes nyári koktélok, érdekes látnivalók és a szállodába visszatérve kényelmes szobák várják Önöket. ?️ Olvassa el, milyen EB szurkolási lehetőségekkel és programokkal készülnek a Hotel&More szállodái!


Bellevue*** Hotel



🍻 Esztergomban kihelyezett verseny menetrend segíti a szurkolókat, akik a bárban lévő TV-n tudják a meccseket megnézni. A jó hangulatot a közvetítések alatt snack és kettőt fizet hármat kap sör- és fröccsakció segíti. Ha a hölgyeket nem érdekli a küzdelem, kihasználhatják a 40/60 perces masszázsokból + a wellness bárban 2 koktélból (aperol spritz és pina colada) kínált 15% kedvezményt. A városban a Széchenyi téren lesz szurkolói zóna is, ahol 40 m2-es ledfallal várják a vendégeket. Ha pedig vendégeink is kipróbálnák magukat, várja őket a csocsó- és pingpongasztal.

Duna Relax Hotel****



🏆 Ráckevén már hagyománya van a közös szurkolásnak. Idén a szállodában szakértők kommentárjával nézhetik a vendégek a magyar csapat meccseit és a döntőt. Koszta János, Cseh András és Kovács Kálmán lesz a házigazdák beszélgető partnere a közvetítés alatt. A programra külsős vendégként is lehet belépőt vásárolni, az estét egy kellemes wellness használattal koronázhatja meg.

Fried Kastély*** Hotel



🍷 Simontornyán az EB közvetítéseket a Kastély Étteremben vagy vacsoraidőben a Liliom Étterem teraszán követhetik a vendégek. A meccsek ideje alatt 2-t fizet, 3-mat kap sör akcióval kedveskednek a szurkolóknak. A mérkőzések eredményeire játékos TippMix keretében lehet voksolni, a nyertes jutalma egy ajándék üveg Kastély bor. Párjával, barátaival Önök is megrendezhetik a saját bajnokságukat. Vendégeink kedvelt játéka a csocsó és a biliárd.

Residence Hotel Balaton****superior



🍺 A siófoki szállodában jó idő esetén az étterem és a wellness közötti belső teraszon, rossz idő esetén az étterem különtermében nézhetik a meccseket a vendégek. A vidám szurkolói élményt napi italakciók biztosítják, az EB idejére kibővített snack étlap sós rágcsálnivalókat is kínál. Természetsen a bár nyitvatartását is a futball közvetítésekhez igazítják, az esti meccsek végéig elérhetőek lesznek a frissítők.

Akadémia Hotel****



🥅 Balatonfüreden sem kell lemondani nyaralás közben a focimeccsekről. A futballrajongóknak a bárban lesz lehetőségük a meccseket nézni a nagy TV-n. A szálloda bárja különböző ital kedvezményekkel készül erre az időszakra, és továbbra is elérhető lesz a vendégek által kedvelt street food étlap is. A meccseket követően pedig irány a Perla tetőterasz, ahol a friss levegőn, a szabad ég alatt, kellemes környezetben tárgyalhatják ki az átélt izgalmakat.

Világos Hotel



🍔 Balatonvilágoson is a friss levegőn követhetik a vendégek a bajnokság küzdelmeit, a teraszon található TV köré várják a lelkes focirajongókat. Az izgalmakhoz sós rágcsálnivalókat kínálnak, chips, szotyi, tökmag, kesudió, pisztácia kerül az asztalokra. Az igazi Balaton-parti hangulatról a hamburger és lángos gondoskodik. Egy meccsről sem fog lemaradni, hiszen a szállodában egy táblán minden nap megtalálja a következő meccsek időpontjait és az elmúlt esemény eredményeit. Pihenje ki a drukkolás feszültségeit, izgalmait a Balaton partján!

Outlet Hotel Polgár****



🥇 Üzleti úton vagy átutazóban van és megpihenne az M3-as autópálya mellett? Térjen be akár egy éjszakára! A szálloda lobbyjában van lehetőség az Európa bajnokság meccseit megnézni. Ha pedig pihenésképp játszanának egy kicsit, várja Önöket a díjmentesen használható csocsóasztal!

Forest Hills**** Hotel & Golf



⛳ Zircen igazi élmény lesz az EB idején nyaralni! A szálloda konferenciatermét "Szurkolói Zónává" alakítják a meccsek idejére, így a vendégek a bár közelében, kényelmesen, egy klimatizált helyiségben tudják nézni a meccseket. Természetesen késői meccsek esetén is van lehetőségük az éjszakai italkínálatból választani. A focimeccsek között a vendégek is kipróbálhatják magukat a különleges szolgáltatásként kínált "Footgolf" programban, ami gyakorlatilag egy golf szabályok szerint működő focis játék a 25 hektár területű golfpályán. Aki ennél könnyebb megméretttetésre vágyik, várja a csocsó asztal a "Szurkolói Zóna" bejáratánál.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Kiemelt ajánlatok
A Bellevue Konferencia és Wellness Hotel Esztergom belvárosától 5 km-re a Búbánatvölgyben helyezkedik el, csodálatos kilátással a Dunára. Tapasztalja meg az őszi Esztergom varázsát! Töltse nálunk a hétvégéjét vagy hosszabb pihenését, és engedje, hogy elvarázsolja a természet színes kavalkádja és a város történelmi hangulata.
Az élet ősszel sem áll meg a Balaton partján. Ez az időszak kiváló az aktív kikapcsolódásra, a tó környékének felfedezésére. Továbbra is várják szállodáink: Siófokon a modern, exkluzív Residence Hotel Balaton****superior és azötcsillagos, felnőttbarát Reed Luxury Hotel & Bistro, míg Balatonfüreden csendes környezetben, közvetlenül a városi uszoda mellett az Akadémia Hotel****.
Egy aktív pihenéssel töltött nap után igazi felüdülés megpihenni a szálláson, ahol a nap minden percében gyönyörködhet az erdei kilátásban. Meseút, barlanglakások, nyitott gazdaság, lovaglás, méltán népszerű kerékpáros- gyalogos túraútvonalak és megannyi élmény várja Noszvajon és környékén. Legyen a vendégünk a Tündérkert Hotelben!
Közösségi oldalak
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala