Új helyszínek, új élmények – új szállodák a Hotel & More kínálatában!

2022. november 2., szerda, 10:39


Örömmel mutatjuk be új szállodáinkat, melyek között minden kedves vendégünk megtalálja a számára leginkább megfelelőt. Noszvajon a Bükk égig érő fáinak rejtekében található baba és gyermekbarát szállodánk, napi animációs programokkal, 100+1 gyermekbarát szolgáltatással. Felnőttbarát hotelünk a Kis-Duna partján, Ráckevén nyugodt pihenést kínál minden évszakban. Siófoki wellness hotelünk egész évben várja vendégeit, hiszen a Balaton nem csak nyáron kellemes desztináció.


Oxigén Family Hotel


A noszvaji Oxigén Family Hotel****, Magyarország első négycsillagos gyermek all inclusive szállodája, bababarát felszereléssel, 100+1 gyerekbarát szolgáltatással, baba-animációval, kristálytiszta levegővel, színes programlehetőségekkel, családi wellness birodalommal, különleges Spa ajánlatokkal, kalandparkkal és élmények tengerével készül a vidám és pihentető felüdülésre vágyó családok érkezésére.

Kapcsolódó linkek


Residence Balaton Conference & Wellness Hotel


A Residence Hotel Balaton****superior Conference & Wellness Hotel Siófokon, a város központjától alig 900 méterre, a Balatontól csupán pár perces sétára fekszik csendes, kertvárosi övezetben. A szálloda modern, exkluzív kialakítása, a környéken elérhető programlehetőségek évről évre sokakat csábítanak a déli part fővárosába. Az 56 egyedi kialakítású szobával, valamint egy 100 négyzetméteres luxuslakosztállyal rendelkező hotel egész évben várja vendégeit.


Kapcsolódó linkek


Duna Relax Hotel


A ráckevei Duna Relax Hotel**** Magyarország egyik első felnőttbarát szállodája, a csöndes, romantikus napokra vágyó párok, valamint a nyugodt kikapcsolódást kedvelő ifjak és örökifjak paradicsoma. Ismerje meg a pihenés új, felnőttbarát dimenzióját az elegancia és az otthonosság miliőjét árasztó Duna-parti szállodánkban!


Kapcsolódó linkek


Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala