Nehezen indulnak a reggelek? Tudjuk a megoldást

2022. szeptember 13., kedd, 10:40

Fáradt? Kimerült? Elfogyott az energiája? Újra eljöttek a szürke hétköznapok? Dőljön hátra és kapcsoljon ki egy pillanatra! Íme a 3 tuti tipp a feltöltődésre!

Kapcsolódó linkek
FOREST HILLS HOTEL - ZIRC

A tökéleset pihenéshez és feltöltődéshez válassza az erdei környezetben található Forest Hills Hotelt. Kezdje a napot egy frissítő sétával a reggeli után, majd fedezze fel a környék látnivalóit vagy pihenjen wellness részlegünkben. Válassza Junior lakosztályunkat vagy hozza el az egész családot és pihenjenek különálló vendégházunkban, ahol a hideg estéken a kandalló mellett ücsörögve beszélgethetnek és élvezhetik egymás társaságát.
Kapcsolódó linkek
AURA HOTEL BALATONFÜRED

KapcsoljON ki pár napra Relax csomagunkkal! Érkezzen hétköznap vagy hétvégén, egyedül vagy párban, a cél a maximális feltöltődés! Ehhez válassza az Önnek legszimpatikusabb 20 perces masszázsunkat. A még tökéletesebb kikapcsolódáshoz pedig Pure Spa részlegünk biztosít feltöltődést. Natur szaunázási lehetőség és szaunaszeánszok állnak rendelkezésére, hogy feltöltődve, élményekben gazdagon térhessen vissza a hétköznapokba.
Kapcsolódó linkek
HOTEL VITAL ZALAKAROS

Egy nehéz hét után különösen jól fog esni a zalakarosi kikapcsolódás, ahol minden a relaxációról és feltöltődésről szól. Lazítsanak wellness részlegünkön és kényeztessék magukat masszázsainkkal, hogy ismét 100%-on pöröghessenek! Fedezzék fel a várost és környékét, kiránduljanak a Kis-Balatonra, szerezzenek új élményeket a Zoobori Kalandparkban vagy pattanjanak két kerékre és tekerjék körbe a vidéket a finom zalai borokkal fűszerezve.


Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Ajánlatok
Nálunk minden a tökéletes kényelem és pihenés körül forog. Amint belép a hotelbe, azonnal átélheti a nyugalmat és a gondtalanságot, miközben lenyűgöző Maldiv-i környezetben pihenhet. Szobáink modern és elegáns kialakításúak, hogy minden vendégünk otthonosan érezhesse magát. Wellness részlegünk pedig a feltöltődés és a relaxáció szentélye, ahol a finn szauna, pezsgőfürdő, masszázs és kozmetikai kezelések várják.
Csempéssze be életébe a kalandot és a kényelmet Simontornyán, ahol minden egyes pillanatot tökéletes emlékké varázsolunk Önnek. Engedje, hogy átölelje a természet és a békesség légköre, melyet csak egy valódi kastély nyújthat. A Fried Kastély Szálloda nem csupán egy hely, hanem egy életérzés, ahol a vendégszeretet és a minőség összetalálkozik. Legyen részese a romantika és a kényeztetés élményének, és hagyja, hogy átformáljuk álmai pihenését valósággá. Tegye felejthetetlenné utazását, és fedezze fel a Fried Kastély*** Hotel varázslatos világát!
Készüljön fel időben a nyári pihenésre, és élvezze a Balaton varázsát! Most még kedvezőbb áron foglalhatja le szállását, így garantálhatja a legjobb helyeket a nyüzsgő Balaton-parton. Fedezze fel kínálatunkat, mely Siófok, Balatonfüred és Balatonvilágos legszebb szállásait kínálja Önnek. És ami még ennél is jobb: a Residence Hotel saját privát stranddal várja vendégeit! Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, foglaljon még ma, és készüljön fel egy felejthetetlen balatoni nyaralásra!
Közösségi oldalak
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala