Őszi élményszerző kikapcsolódás édes kettesben

2022. szeptember 2., péntek, 08:00

Kezdje az őszt egy igazi, romantikus kikapcsolódással a Hotel & More szállodáiban. Hagyja, hogy szállodáink kényeztessék Önt és párját, frissítő masszázsokkal, testkezelésekkel, ínycsiklandozó ételekkel és magas színvonalú kiszolgálással. Adja át magát a tökéletes páros kikapcsolódásnak!

Kapcsolódó linkek
Őszi wellness kalandok - Zirc

A Bakony közepén található Forest Hills Hotel tökéletes kikapcsolódást biztosíthat mindazok részére, akik a város zajától távol, a természet ölelésében szeretnék eltölteni szabadságukat. A szálloda 3 különálló épületből áll, melyek eltérő kategóriájú szobákat, lakosztályokat kínálnak, így mindenki igényét kielégítve. A komplexum tökéletesen ötvözi a sportot és passzív pihenést kedvelők igényeit, hiszen a közel 50 hektáros területen lehetőségünk van kipróbálni a golfozás nyújtotta élményeket, sétálhatunk, túrázhatunk vagy pihenhetünk egész napon át a szálloda wellness részlegében.

Kapcsolódó linkek
Vidéki wellness pihenés - Zalakaros

Zalakaros egyik legkedveltebb szállása a Hotel Vital, mely a wellness szerelmesek egyik paradicsoma. A szálloda wellness részlege 600 m2-en terül el, így a nyugodt kikapcsolódás garantál az ide érkezők számára. A hétköznapi nyüzsgésből kiszabadulva gondoljunk testi feltöltődésünkre is és válogassunk kedvünkre a frissítő masszázsaik közül, melyből 50% kedvezményt biztosít a szálloda a vendégei részére. A wellness mellett pedig a hotel híres a kitűnő ételeiről is, így a megérdemelt pihenés után biztosan tökéletes lesz a romantikus vacsora is.

Kapcsolódó linkek
Nyüzsgés helyett elvonulás - Kalocsa

Ha inkább egy csendes, meghitt páros kikapcsolódásra vágyik, akkor a kalocsai Pilvax Hotelt ajánljuk, mely a város központjában, mégis tökéletes nyugalommal várja vendégeit. A történelmi múlttal rendelkező szálloda felejthetetlen kikapcsolódást nyújt pihenni vágyó vendégei részére. 15 csendes belső udvarra néző szobájának mindegyikében tökéletes kényelmet talál. Kikapcsolódásuk alatt számos építészeti, kulturális, művészeti és népművészeti értékeket ismerhetnek meg, mely látnivalók csupán pár perces sétaútra vannak a hoteltől.

Kapcsolódó linkek
Egy karnyújtásnyira a gyógyfürdőtől - Harkány

A Park Hotel egy karnyújtásnyira fekszik a fürdőtől, így ősszel sem kell lemondani egy kellemes termálvizes élményről. Töltsenek el egy romantikus hétvégét a Park Hotel Harkány-ban, ahol mennyei falatok, gyönyörű környezet és pihenésre csábító wellness is várja Önöket! Közel van Pécs, Villány és a Mecsekben is számos kirándulóhely található, melyek együtt felfedezve még tartalmasabbá tehetik a közös utazást. Gyűjtsék az élményeket és pihenjék ki magukat Harkányban!

Kapcsolódó linkek
Csobbanjon és gyógyuljon ősszel is - Cegléd

Ha nem csak a vizes élmények számítanak, hanem szeretnének energiával is feltöltődni a páros kikapcsolódásuk alatt, akkor a ceglédi Aquarell Hotel a legjobb választás. A szálloda wellness és spa szolgáltatásai, valamint masszázsai segítenek ellazítani és felfrissíteni a görcsös, fáradt izmokat és ezzel hozzájárulnak az Ön egészségesebb mindennapjaihoz. Hozzák ki a legtöbbet pihenésükből és válasszák a ceglédi Aquarell Hotels ősszel is!

Kapcsolódó linkek
A Balaton szerelmesinek - Balatonfüred

A Balatont nem lehet megunni. Sőt, ősszel talán még szebb arcát mutatja a tó és környezete. A magyar tenger szerelmeseinek Balatonfüreden, a város szélén, csendes, nyugodt környezetben kínáljuk az Akadémia Hotelt, mely az uszoda közvetlen szomszédságában található. A város felfedezése után vagy a bőséges reggeli előtt frissüljenek fel a Városi Uszoda úszómedencéjében vagy pihenjenek a jakuzziban. Ha kiemelt kényelemben szeretnék eltölteni a közös időt, akkor válasszák lakosztályunkat, ahol saját pezsgőfürdővel kényeztethetik magukat akár egész napon át.

Kapcsolódó linkek
Senior korosztály kedvence - Hévíz

Mártózzon meg a világhírű hévízi tóban, a tündérrózsák között és tapasztalja meg a víz gyógyító erejét. Egy romantikus édes kettes kikapcsolódást a regenerálódás mellett turbózzanak fel Hévíz felfedezésével. A város és a környék számos látnivalót tartogat, melyek különleges élményt nyújtanak. Ne hagyják ki az Árpád-kori templomot, a kisvonatozást a városban és az Egregyi szőlőhegyet sem.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Ajánlatok
Nálunk minden a tökéletes kényelem és pihenés körül forog. Amint belép a hotelbe, azonnal átélheti a nyugalmat és a gondtalanságot, miközben lenyűgöző Maldiv-i környezetben pihenhet. Szobáink modern és elegáns kialakításúak, hogy minden vendégünk otthonosan érezhesse magát. Wellness részlegünk pedig a feltöltődés és a relaxáció szentélye, ahol a finn szauna, pezsgőfürdő, masszázs és kozmetikai kezelések várják.
Csempéssze be életébe a kalandot és a kényelmet Simontornyán, ahol minden egyes pillanatot tökéletes emlékké varázsolunk Önnek. Engedje, hogy átölelje a természet és a békesség légköre, melyet csak egy valódi kastély nyújthat. A Fried Kastély Szálloda nem csupán egy hely, hanem egy életérzés, ahol a vendégszeretet és a minőség összetalálkozik. Legyen részese a romantika és a kényeztetés élményének, és hagyja, hogy átformáljuk álmai pihenését valósággá. Tegye felejthetetlenné utazását, és fedezze fel a Fried Kastély*** Hotel varázslatos világát!
Készüljön fel időben a nyári pihenésre, és élvezze a Balaton varázsát! Most még kedvezőbb áron foglalhatja le szállását, így garantálhatja a legjobb helyeket a nyüzsgő Balaton-parton. Fedezze fel kínálatunkat, mely Siófok, Balatonfüred és Balatonvilágos legszebb szállásait kínálja Önnek. És ami még ennél is jobb: a Residence Hotel saját privát stranddal várja vendégeit! Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, foglaljon még ma, és készüljön fel egy felejthetetlen balatoni nyaralásra!
Közösségi oldalak
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala