Élmények bűvöletében - Hévíz az élet forrása

2022. szeptember 15., csütörtök, 08:00

Mesés szálláshely a tófürdő közelében, egy igazi természeti kincs mellett.

Fedezze fel Ön is a világ legnagyobb, fürdésre alkalmas természetes termál tavát. Mártózzon meg a tündérrózsák között és tapasztalja meg az éltető forrás jótékony hatásait.
A világon egyedülálló Tó a Balatonnal egyidőben született 20-22 ezer évvel ezelőtt. A víz csodás hatását már őseink is ismerték. A 4,6 hektáros, egészen pontosan 46.350m2 nagyságú, 38,5 méter forrásmélységű tavat kén-, rádium-, és ásványanyag tartalmú forrás táplálja, mely bőséges vízhozamának köszönhetően a víz 72 órán belül teljesen kicserélődik. A Hévízi-tó vize egyenlő mértékben gazdag oldott és gáznemű anyagokban, egyesítve a szénsavas, a kénes, a kálcium, magnézium, hidrogén-karbonátos gyógyvizek kedvező tulajdonságait.
Nem csupán a láblógatáshoz, hanem az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek is remek úti cél lehet Hévíz, ahol a városnézést fáklyás esti sétával vagy akár gasztrotúrával is összekötheti! Az sem gond, ha nem bírja már szusszal a gyaloglást, ugyanis túra és városi kerékpárok, e-bike-ok, valamint elektromos rollerek is kölcsönözhetők a Hévízi Tourinformban. Szükség esetén még ingyenes térképeket és kiadványokat is adnak, hogy biztosan az összes kalandra ráleljen, akár kerékpáron, akár futva vagy éppen egy jó kis gyalogtúrát megtéve.
Már csak a szállásfoglalás van hátra és kezdődhet is a felejthetetlen őszi szabadság, melyhez a Hotel FIT nyújt tökéletes pihenést. A szálloda csupán pár lépésre található a világhírű gyógytótól, Hévíz szívében. Rossz idő esetén, vagy egy fárasztó nap után, ha nincs kedve elsétálni a tóra, akkor sem kell kétségbe esni, hiszen a szállás saját gyógyvizes medencével, jakuzzival, sószobával, infra- és finnszaunával, valamint egy gőzfürdővel is várja
Önt wellness részlegén. Most már tényleg csak foglalni kell és irány Hévíz! A pihenés természetes lesz!
Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Ajánlatok
Nálunk minden a tökéletes kényelem és pihenés körül forog. Amint belép a hotelbe, azonnal átélheti a nyugalmat és a gondtalanságot, miközben lenyűgöző Maldiv-i környezetben pihenhet. Szobáink modern és elegáns kialakításúak, hogy minden vendégünk otthonosan érezhesse magát. Wellness részlegünk pedig a feltöltődés és a relaxáció szentélye, ahol a finn szauna, pezsgőfürdő, masszázs és kozmetikai kezelések várják.
Csempéssze be életébe a kalandot és a kényelmet Simontornyán, ahol minden egyes pillanatot tökéletes emlékké varázsolunk Önnek. Engedje, hogy átölelje a természet és a békesség légköre, melyet csak egy valódi kastély nyújthat. A Fried Kastély Szálloda nem csupán egy hely, hanem egy életérzés, ahol a vendégszeretet és a minőség összetalálkozik. Legyen részese a romantika és a kényeztetés élményének, és hagyja, hogy átformáljuk álmai pihenését valósággá. Tegye felejthetetlenné utazását, és fedezze fel a Fried Kastély*** Hotel varázslatos világát!
Készüljön fel időben a nyári pihenésre, és élvezze a Balaton varázsát! Most még kedvezőbb áron foglalhatja le szállását, így garantálhatja a legjobb helyeket a nyüzsgő Balaton-parton. Fedezze fel kínálatunkat, mely Siófok, Balatonfüred és Balatonvilágos legszebb szállásait kínálja Önnek. És ami még ennél is jobb: a Residence Hotel saját privát stranddal várja vendégeit! Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, foglaljon még ma, és készüljön fel egy felejthetetlen balatoni nyaralásra!
Közösségi oldalak
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala