Városi kiruccanás - Irány a határon túl!

2023. január 2., hétfő, 14:22
Külföldi úti célok új élményekhez, hosszú hétvégékhez.

A legizgalmasabb külföldi szállodáinkból gyűjtöttünk most egy csokrot, Erdély és Horvátország, ahol új élményekkel lehet feltöltődni.

Fogaras
Gyilkos-tó
Fedezd fel Erdélyt!

Erdély. Ez a varázslatos vidék tele szebbnél-szebb tájakkal bűvöli el az ide érkező természet és kultúra szerelmeseit.

Már útközben ezernyi csodával találkozhatunk és maga az utazás is felejthetetlen élmény marad. Azok a hatalmas hegységek, a zöldelő fű, az égig emelkedő fák és a csodálatos színek, egyszerűen levesznek minket a lábunkról.

Fogaras, Segesvár, Gyilkos-tó, Bilea-tó vagy épp a Peles kastély, csak hogy párat említsünk, olyan látnivalók, melyeket meg kell ismerni, fel kell fedezni.

Ha a képeket nézegetve te is azt érzed, hogy igen indulni kell, ott kell lenni, látni kell, akkor már csak a tökéletes szállást kell kiválasztani. Ehhez pedig a Marosvásárhely szívében elhelyezkedő Hotel Condorcia-t ajánljuk, ahol a felfedezéseid után igazán relaxáló környezetben pihenhetsz, lazíthatsz a Spa részlegen.

Használd ki Erdély minden adottságát és gyűjts új élményeket!



Látkép
5 csillagos kényeztetés Opatija-ban

Egy horvátországi nyaralás igazán tökéletes kikapcsolódás egész évben. De talán a legizgalmasabb pont egy kora tavaszi kirándulás, amikor még a nagy tömeget elkerülve fedezhetjük fel a városkák adottságait, szépségeit, eldugott helyeit.

A vízen ringatózó hajókat a parton egy kávézóból ülve szemlélhetjük és közben nem kell mást csinálnunk, csak hagyni hogy feltöltődjünk a hely nyújtotta energiával. Itt nem csak a test, de a lélek is újjászületik és sokkal felhőtlenebb kikapcsolódásra számíthatunk. Kapcsold ki telefonodat, hagyd magad mögött a munkát erre a kis időre és élvezd Horvátország minden egyes percét.

Természetesen a feltöltődéshez Opatija egyik legszebb, legpatinásabb 5 csillagos szállását a Hotel Mozart-t ajánljuk, mely közvetlen a tengerparton található, így egy kellemes melegebb tavaszi napon a bátrak akár csobbanhatnak is a vízben!

Pakolj és irány Opatija!







Tavaszi felfrissülés Székelyföldön

Hogy miért érdemes az erdélyi Hargita megyébe utaznod? Nos, elég hosszú a lista, amiért megéri itt tölteni a szabadságod, de mi most csak pár dolgot sorolunk fel. Az egyértelmű, hogy az erdélyi tájak lenyűgözőek, hogy a városok, falvak hangulata magával ragadó. De Erdély ennél sokkal több! Egy igazi történelmi, kulturális és szabadidős kikapcsolódás minden egyes percében.

Az egyik leglátogatottabb idegenforgalmi helyszín a Békás-szoros. A Gyilkos-tó közelében, a Békás-patak völgyében található ez az öt kilométer hosszú szurdokvölgy. A hely Európa egyik természeti kincse és a Gyilkos-tóval együtt nemzeti parkká minősítették. Az egyedülálló székelyudvarhelyi Mini Erdély Park-ot sem éri meg kihagyni, hiszen itt Erdély látványosságainak kicsinyített makettjei tekinthetők meg. És persze itt van még a Szent Anna-tó, a Madarasi-Hargita, a Székelykapuk és a híres Gyilkos-tó is.

A kirándulás mellett fontos a kikapcsolódás, töltődés is, melyhez Székelyudvarhely központjában elhelyezkedő idén felújított Hotel Küküllő-t ajánljuk. A szálláshely különlegessége a város egyetlen SkyBar-ja, ahonnan megcsodálatod a naplementét, az eléd táruló tájat és egy finom koktéllal zárhatod az napot.

Nehéz a választás, de egyiket sem éri meg kihagyni.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala