Teszteltük! Ezek a leghatékonyabb masszázsok fáradtság ellen

2022. szeptember 8., csütörtök, 16:24

Íme a dobogósok! Természetesen még egy tucat masszázs van, melyek jótékony hatással lehetnek a szervezetre, de tapasztalataink és vendégvéleményeink alapján ezeket ajánljuk Önnek!

Relaxációs masszázs

A masszázs folyamán a klasszikus svédmasszázs azon fogásait alkalmazzák, melyek nyugtató hatásúak az idegrendszerre. A relaxáció élményét olajok és aromaolajok alkalmazásával lehet még kellemesebbé tenni, ugyanis bőrbe masszírozva és belélegezve is jótékonyan hatnak a szervezetre. A masszázs ezen formája oldja a stresszt, nyugtatja az idegrendszert, elősegíti a jó közérzet kialakulását, a nyugodt alvást. Hatására csökken a vérnyomás, javul a vér- és nyirokkeringés, lassul a pulzus és mélyül a légzés.

Héköznapi wellness az Aura Hotelben ajándék masszázzsal

Talpmasszázs

A talpakon a szakemberek különböző reflexzónákat tartanak számon. A masszőr a talpat gondolatban kétszer öt zónára osztja, amelyekben különböző szervterületek helyezkednek el. A talp bizonyos pontjainak erőteljes nyomása fájdalomérzetet vált ki, amelynek eredményeként a primer fájdalom csökken, a talp keringése javul, és ez kellemes közérzethez vezet

Kényeztető masszázs napok Hévízen


Svédmasszázs

Ez a masszázsfajta az alapja a gyógy- és sportmasszázsoknak. Kézzel végzik, miközben mechanikusan ingerelik a test távolabbi pontjait. Eltér a keleti masszázsoktól, hiszen ez a fajta masszázs a fiziológiai hatásokra épít. Remek stressz- és görcsoldó hatása van, viszont érdemes elkerülni, ha éppen valamilyen gyulladásos betegséggel küzd az ember.


Testünk minden évszakban igényli a törődést, de ősszel és télen különösen fontos, hogy karban tartsuk.

Pihenése alatt érdemes a masszázsra is időt szakítani, hiszen olyan jótékony hatásai vannak, mint
  • stresszoldás
  • kevesebb izomfájdalom
  • javítja a bőr anyagcsere folyamatait
  • talpmasszázs javíthatja a belső szerveink állapotát
  • mozgékonyabbá válhatunk
  • és nem utolsó sorban nagyon kellemes pihenés testnek-léleknek

Foglaljon szállodáinkban még ma szállást és frissítő masszázst, hogy visszakapja energiáját!

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Ajánlatok
Nálunk minden a tökéletes kényelem és pihenés körül forog. Amint belép a hotelbe, azonnal átélheti a nyugalmat és a gondtalanságot, miközben lenyűgöző Maldiv-i környezetben pihenhet. Szobáink modern és elegáns kialakításúak, hogy minden vendégünk otthonosan érezhesse magát. Wellness részlegünk pedig a feltöltődés és a relaxáció szentélye, ahol a finn szauna, pezsgőfürdő, masszázs és kozmetikai kezelések várják.
Csempéssze be életébe a kalandot és a kényelmet Simontornyán, ahol minden egyes pillanatot tökéletes emlékké varázsolunk Önnek. Engedje, hogy átölelje a természet és a békesség légköre, melyet csak egy valódi kastély nyújthat. A Fried Kastély Szálloda nem csupán egy hely, hanem egy életérzés, ahol a vendégszeretet és a minőség összetalálkozik. Legyen részese a romantika és a kényeztetés élményének, és hagyja, hogy átformáljuk álmai pihenését valósággá. Tegye felejthetetlenné utazását, és fedezze fel a Fried Kastély*** Hotel varázslatos világát!
Készüljön fel időben a nyári pihenésre, és élvezze a Balaton varázsát! Most még kedvezőbb áron foglalhatja le szállását, így garantálhatja a legjobb helyeket a nyüzsgő Balaton-parton. Fedezze fel kínálatunkat, mely Siófok, Balatonfüred és Balatonvilágos legszebb szállásait kínálja Önnek. És ami még ennél is jobb: a Residence Hotel saját privát stranddal várja vendégeit! Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, foglaljon még ma, és készüljön fel egy felejthetetlen balatoni nyaralásra!
Közösségi oldalak
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala