Szüreti fesztiválok - Szeptemberi programkavalkád

2022. augusztus 29., hétfő, 08:00

A nyár végével nem áll meg az élet. Sőt. Most kezdődnek csak igazán az élmények. Tökös programok, kézműves vásárok, koncertek, finom ételek és borok, szüreti felvonulások várják Önt az ország számos városában.

Linkajánló
KALOCSA - PILVAX HOTEL

XXXI. Csíplek Kalocsa! Paprika- és Gasztrofesztivál - Kalocsa legjobban várt és legrégebbi hagyományokkal rendelkező eseménye szeptember 9 és 11 között az Érsekkertben és a Lengyel piacon! A Paprikafesztivál gazdag, színes programkínálattal várja az érdeklődőket Kalocsára. Igaz nem egy szüreti fesztivál, de biztosan csípni fogja ezt is.



Linkajánló
BALATONFÜRED - AKADÉMIA HOTEL****

Füredi szüret, több napos fesztivál a szüret jegyében Balatonfüreden. Látványos menet borlovagrendekkel, mutatványosokkal, díszes fogatokkal. A parton kézműves vásár, koncertek, boros pavilonok és gasztroudvar. Egy kis őszi pezsgés a méltán híres füredi borkultúrára felfűzve. Október közepén ismét megünnepli a szüretet a város. Látványos felvonulás, borlovagrend avatás, kulturális programok, vásár és gasztronómia a város több pontján. A hagyományos felvonulás a Vásárcsarnok parkolójából, a szokásos útvonalon, a Kisfaludy Színpadig.

Linkajánló
Hévíz - Hotel FIT

Szeptember első hétvégéjén rendezik meg a szüreti mulatságot a több százéves szőlőtermesztői és borkultúrával rendelkező egregyi városrészben.A rendezvényt a szüreti felvonulás nyitja meg, lovasszekéren róják a város utcáit a résztvevők, de akár szőlőpréselést is kipróbálhatnak. A színes programok alatt pedig a must mellett különféle borokat kóstolhatnak, de lesz főzőverseny is.



Linkajánló
PARK HOTEL HARKÁNY

A Harkányi Szüreti Fesztivál idén augusztus 26. és 28. között kerül megrendezésre, melynek programjai minden korosztály számára szórakozási lehetőséget kínál.
Szüreti kavalkád, koncertek, táncfellépések, helyi kézműves termelők kitelepülése – ez mind jellemzi a Harkányi Szüreti Fesztiválokat!
Vasárnap délután látványos menettánc indul a környék több nemzetiségű néptánc csoportjai részvételével. Finom ételek és a régió borai mind megtalálhatóak a háromnapos esemény alatt.
Esténként hazai híres előadók könnyűzenei koncertjeit élvezhetik az ide látogatók.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala