Baba- és gyerekbarát szállások

2023. január 2., hétfő, 13:18


Van, aki mindössze egy kis nyugalomra, csendre vágyik a nyüzsgő, feszültségekkel teli városi munkanapok után. Más új impulzusokat, környezetváltozást, kalandot szeretne megélni a mindennapok taposómalma után. Van, aki ismerkedni szeretne kisgyermekes családokkal, új barátokat remél a pihenéstől, esetleg szívesen üdülne együtt ismerős szülőkkel vagy munkatársakkal, és van, aki pont azt szeretné, ha ez a kitüntetett néhány nap csakis a szűk családról szólna. A legjobbak összeválogatásánál a sokszínű igényeket is szem előtt tartottuk. Ezeken a helyeken szívesen látják a kisbabás családokat!

OXIGÉN FAMILY HOTEL

A négy hektáros park magasodó fái között megbújó, egyedi kialakítású, az angol vidéki kúria hangulatát idéző Oxigén Family Hotel**** pillanatok alatt vált a legnépszerűbb hotelek egyikévé.


Gyerekbarát hotel kicsiknek és nagyoknak

Az ismertséget talán nem első sorban különleges stílusú wellness birodalmunknak, a nyugalom szigetét idéző ZEN kertnek, vagy a természet kincseivel kiválóan harmonizáló szobáinknak köszönhetjük. Sokkal inkább annak, hogy Magyarországon az elsők között vált gyermekbarát szállodaként méltán népszerűvé a gyerkőcök, szülők, és nagyszülők körében!

A gyermek all inclusive ellátás mellett a szórakozásról is gondoskodunk. Lelkes animátorcsapatunk biztosítja az év minden napján a korosztály szerinti programokat. Rengeteg gyerekjátszó: Zen Spa családi wellness birodalom, Dínó játszóház, Páfrány Activity Park, Mókus kalandpark, Gyerek Kresz Park, strandröplabda pálya mellett a környék megannyi kirándulási lehetőségét vehetik igénybe Vendégeink.

AQUARELL HOTEL CEGLÉD

A kisbabás családok nagyon szeretik talán, mert valóban a béke szigete. A természet lágy ölén, háborítatlanul, tökéletes csendben és nyugalomban, páratlanul szép vidéken kapcsolódhatnak ki kicsik és nagyok. A felhőtlen pihenéshez hozzájárul a MóKaland játszóház, ahol szakképzett óvónéni várja a kicsiket, színes programokkal. Illetve anya és apa is kikapcsolhat és élvezheti a frissítő masszázsok vagy szépítő kezelések jótékony hatásait Wellness részlegükön. A szállás félpanziós ellátással foglalható, de természetesen a kicsikre gondolva, igény esetén változatos ebéddel vagy a Wellness Pool bár ajánlataival csillapíthatják a manók éhségét.

A szálloda 90 szobájából négy apartmant jacuzzi, kettőt pedig szauna tesz exkluzívvá. Minden szoba légkondicionált, alapfelszereltségéhez tartozik az internet csatlakozás, wifi, laptop méretű széf, minibár, hajszárító, törölköző és fürdőköpeny. Vendégeink a szállást az élményfürdő, pezsgőfürdő, gyógymedence, a szaunák és a fitneszterem korlátlan használatával vehetik igénybe. A szálloda 100 parkolóhelyes zárt, felszíni parkolóval rendelkezik, mely használata 1.000 Ft / autó / éj vendégeink részére. Előzetes foglalás nélkül igénybe vehető.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala