5 különleges karácsonyi vásár, melytől garantáltan ünnepi hangulatba kerül

2022. december 5., hétfő, 13:05

Feltérképeztük Önöknek az ország leghangulatosabb adventi programjait, ahol varázslatos fények, finom illatok, mesés karácsonyi ízek és zenés fellépések teszik sokszínűvé a karácsonyi ünnepekre való hangolódást.

KALOCSA
Kalocsán ismét megrendezik az évek során legkiemelkedőbbnek és legnagyobbnak számító adventi programsorozatot, mely keretén belül
koncertek, műsorok és attrakciók teszik emlékezetessé az adventi készülődést. A hangulatos rendezvények után pihenjenek a műemléki védettségét élvező, történelmi múlttal rendelkező Pilvax Hotel Superior szállodában, ahol meghitt környezetben, a világ elől elbújva élvezhetik a szálloda nyújtotta kényelmes kikapcsolódást és feltöltődést.

BALATONFÜRED
Ha télen is inkább a Balatont választaná, nem fog csalódni, hiszen változatos karácsonyi programok és meghitt, ünnepi hangulat együttesével nyűgözi le vendégeit a Füredi Advent. Mindemellett korcsolyázás, gasztro élmények és reformkort idéző nevezetességek is várják. A tökéletes pihenéshez pedig válassza Balatonfüred kedvelt szállodáját az Akadémia Hotel-t! A szálloda vendégei korlátlanul használhatják a Városi Uszoda és Wellness szolgáltatásait, a hotel panoráma teraszáról pedig egyedülálló, páratlan kilátás nyílik a tóra és Tihanyra.


SIÓFOK
A déli partra utazva, Siófok is megnyitja a várva várt adventi programsorozatát, mely idén a Téli Varázs Siófokon elnevezést kapta. A karácsonyi vásár bűvölete mellett fahéj, forralt bor és karácsonyi sütemények édeskés aromája tölti be a Víztorony körüli közösségi teret. Kapható lesz többek között sült gesztenye, hurka-kolbász, bejgli és a karácsony kötelező eleme is, a kürtőskalács. A programsorozat mellé kényelmes szállást a Residence Balaton Conference & Wellness Hotel biztosít.

HÉVÍZ
A pihenést és a szabad ég alatti forró fürdőzést kedvelőknek megéri Hévízen tölteni az adventi hétköznapokat és hétvégéket, hiszen karácsonyi vásár, koncertek, közös gyertyagyújtás, betlehem és különféle gasztro programok is várják a kikapcsolódni vágyókat. A felhőtlen pihenésről, ahogy eddig is úgy most is a Hotel FIT Hévíz gondoskodik, ahol főszerepben a nyugodt pihenés és a gyógyulás áll.


ZIRC
Az erdei környezetet, a dimbes-dombos tájakat kedvelőknek Zircet ajánljuk, ahol az idei Advent programjai elvarázsolják az oda érkezőket. A Békefi Antal Városi Könyvtár, Művelődési Ház és Stúdió KB szervezésében zajló rendezvény kicsiknek és nagyoknak egyaránt rengeteg ünnepi élményt tartogat. Az adventi kalandokat az epelényi síaréna közelében rejtőző Forest Hills-ben töltött néhány nap teszi majd felejthetetlenné.


Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala