Egymásra hangolódva - Romantikus pillanatok

Valentin-nap

2023. január 20., péntek, 12:51
Tegyék különlegessé a Valentin-napot egy- vagy akár többnapos meghitt pihenéssel, hiszen az ünnep alkalmából olyan romantikus csomagajánlatok közül válogathatnak, amikben gyertyafényes vacsora, éjszakai fürdőzés, kényeztető masszázs és rengeteg wellness kaland is akad…

AKADÉMIA HOTEL**** BALATONFÜRED

Meghittség, egymásra hangolódás és tökéletes nyugalom

A balatonfüredi Akadémia Hotel**** a Balaton mellett, közel a fővároshoz, mégis egy tökéletesen nyugodt, eldugott helyen található. A szálláshely varázsa az elhelyezkedésében és a tetőteraszról élvezhető gyönyörű panorámájában rejlik, ahonnan beláthatjuk Tihanyt, Füredet és az egész tó északi részét. Akár nappal, akár este a Balaton látványa lenyűgöző és egyben páratlan is. A romantikus feltöltődés mellett szállodánk a testi felfrissülésre is nagy hangsúlyt fektet, hiszen a szállodából közvetlen átjárás biztosított a Városi Uszodába, ahol egy frissítő úszás mellett kipróbálhatjuk a szaunát, gőzfürdőt, dézsazuhanyt és jakuzzit is. Válassza erkélyes szobáinkat, ahonnan a varázslatos naplementét egy finom koktéllal a kezében csodálhatja meg, miközben élete legfontosabb személyével osztja meg ezt a pillanatot.


AQUARELL HOTEL**** CEGLÉD

Wellness, masszázs, tökéletes feltöltődés

Töltsenek el egy romantikus hétvégét az Aquarell Hotel****-ben, ahol mennyei falatok, gyönyörű környezet és pihenésre csábító wellness oázis várja Önöket! A közelgő Bálint-nap alkalmával meglepetés szerelmi welcome drinkkel és hölgyeknek 20 perces arcmasszázzsal kedveskednek, ha február 13-17. között érkeznek, minimum két éjre.


PILVAX HOTEL**superior KALOCSA

Vidéki kikapcsolódás, elvonulás, meghittség

Különleges, meghitt kikapcsolódást keres Valentin-napra? A kalocsai Pilvax Hotel**superior egy igazán különleges szálláshely, mely a szállodák minden kényelmével, mégis eldugott, csendes helyen kínál meghitt pihenést. A szálláshely 15 ízlésesen berendezett szobájával, relax pihenőterével, frissítő finn szaunával, hangulatos boros pincével és csodálatos belső udvarral várja az ide érkező párokat. Sőt a szálláshely kutyabarát, így négylábú kedvencünket sem kell otthon hagyni. Ha egy igazán csendes, meghitt, romantikával dúsított pihenésre vágynak, válasszák ezt a szálláshelyet.


AURA HOTEL**** BALATONFÜRED

Pihenés és feltöltődés csak felnőtteknek

Kényeztető, elegáns és valóban pihentető kikapcsolódásra vágynak, ahol nincs más dolguk csak az egymásra figyelés? Akkor a legjobb választás a balatonfüredi Aura Hotel****. A város első felnőttbarát szállodája luxus környezetben nyújt exkluzív kényelmet, gasztro és wellness élményeket. Az egymásra hangolódás mellett fontos a pihentető kikapcsolódás is, melyhez vendégeik inspiráló környezetben vehetik igénybe a szálloda „fill up” szobai szolgáltatásait: az ingyenes szobai aquabárt, a pihentető alváskomfortot biztosító king size méretű ágyat, a relaxáló esőerdő zuhanyt, valamint az organikus kozmetikumokat. Pure Spa részlegük pedig tökéletes kikapcsolódást biztosít, szaunázási lehetőség és szaunaszeánszok állnak rendelkezésre, hogy feltöltődve, élményekben gazdagon térjenek vissza a hétköznapokba.


Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala