Vélemények

Szállodánkat vendégeink elutazás után értékelték. Ezeket az értékeléseket olvashatják itt.

4.5

13 értékelés alapján

77%(10 db értékelés)
15%(2 db értékelés)
0%(0 db értékelés)
0%(0 db értékelés)
8%(1 db értékelés)
A panzió gyönyörű helyen található. A személyzet nagyon kedves és mindenben segítőkész. Az ételek bőségesek és finomak voltak. Amiért 4 csillagra értékeltem, az ágynemű ( hypó foltos) és a tusoló ( eltört tusolótálca, amiből kellemetlenül folyt a víz) állapota volt. Összességében jó pihenés volt.
Zsuzsa Családi utazás 2023-07-10 11:28:48
Nagyon szép és tiszta panzió, csendes környezetben, ideális a pihenni vágyóknak.
Szilárd Családi utazás 2020-08-18 11:54:22
Barátságos személyzet, minden kívánságunk igyekeztek teljesíteni. Csodás környezet, ugyanakkor 20 percre van Csíkszereda ha valami kell városból. Ablakunk a focipályára nézett, ahol remek meccsekeket láttunk esténként. Életünkben először medve lábnyomot fotóztunk, de szerencséra gazdájával nem találkoztunk.
Dr Bősze Zsuzsanna Családi utazás 2019-08-28 08:41:33
Tiszta szobák, jó, és finom ételek, kedves kiszolgálás!
A környezet, pedig magáért beszél, köszönjük!
Bálint Barátokkal utazás 2019-08-26 11:48:44
Nagyon kedves, segítőkész személyzet, finom ételek és nagyszerű elhelyezkedés. Visszatérünk!
Ervin Családi utazás 2019-06-28 13:44:14
kellemes, szép környezet, kedves segítőkész személyzet,
kitűnő választás volt
Andrea Családi utazás 2019-06-12 11:56:04
Családi nyaraláson vettünk részt 700 km utaztunk ,hogy már visszatérő vendégként sokadszorra megszálljunk a panzióban.A választásunk azért esett erre a szálláshelyre mert csend és nyugalom veszi körül mindentől távol az erdő közepén.A foglalás a szálláshelyen keresztül történt.Három éjszakát töltöttünk a szálláson,a második nap reggelén a recepciós hölgy jelezte keresztelő lesz este ami lehet kicsit hangos lesz(hozzáteszem ,foglalásnál ezt nem jelezték számunkra).Gondoltam persze semmi gond,legfeljebb éjfélig elhúzódik,jelezte a recepciós hölgy azért tettek át a panzió túloldalára.Amikor elérkezett az este és visszaérkeztünk a szállásra egy 2 éves és egy 6 éves gyerekkel,már javában tartott a keresztelő élő zene kíséretében.Mindenek lehetett mondani csak kultúrált és szolid összejövetelnek sem.Ezután felmentünk a szobába és útközben még a folyosó ajtaját is becsuktam,hogy tompítsam a élő zene üvöltését.Ami nem sikerült ,lefeküdtünk ez után hajnalig hallgattuk az ágyban fekve.Után pedig kinti fürdőzéssel folyatta az ünneplő sereg hangos sikongatások közepette.Másnap jeleztem a recepción,hogy megértem én ,hogy keresztelő de miért kell üvölteni a zenének hajnalig?Én pihenni jöttem ,a családommal.Természetesen a recepciós ,hölgy elnézést kért .Kéretem jelezze a szálloda menedzserének az esetet.Hozzáteszem egész este nem tudtunk aludni már azon gondolkoztam és mérgelődtem összepakolunk.Én megértem az ünneplöket is én azt nem értem ,hogy lehet egyszerre pihenni vágyó vendéget fogadni és hangos élő zenés keresztelőt tartani egy panzióban hajnalig!!Ha ezt előre közlik biztosan nem foglalunk a szálláshelyen!!A panzió menedzsere megkeresett és elnézést kért amit én elfogadtam de úgy gondoltam valamilyen módon majd kompenzálnak fizetéskor,mivel nagyon kínos volt a dolog és már vissza térő vendégek vagyunk.Hát nem úgy történt,kiszámláztak az egész éjszakát ,amikor rákérdeztem a recepciós hölgynél,hogy kompenzáció,azt válaszolta neki a menedzser nem mondott semmit.Tudomásul vettük,kifizettük a teljes 3 napot és távoztunk.Megjegyezném a személyzet minden tagja előzékeny és segítő kész volt,a fent leírtakon kívül mindennel megvoltunk elégedve.
Ifj. Gombos István Családi utazás 2019-05-22 10:28:32
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala