Hogyan működnek a Hotel & More szállodák a kormány novemberi rendelete után?

2020. november 16., hétfő, 16:21

Magyarország kormánya a november 10-én meghozott 2020. évi 242 számú rendelete alapján a szálláshelyek december 9-ig nem fogadhatnak a turisztikai céllal érkező vendégeket csak üzleti utazáson résztvevőket. Mit jelent ez pontosan, és hogyan hat ez a karácsonyi időszakra? Ezt foglaljuk össze posztunkban.

Mit tartalmaz pontosan a kormányrendelet?A 2020. évi 242. számú rendelet szállodákra vonatkozó része a következőket foglalja magában: “A szálláshelyen – e rendelet szerinti kivétellel – tilos tartózkodni. A szálláshelyen az ott foglalkoztatottak számára megengedett a tartózkodás. A szálláshelyen az üzleti, gazdasági, továbbá oktatási tevékenység céljából érkező személyek tartózkodása megengedett.”

Ennek értelmében:

  • szálláshelyen tartózkodni tilos előreláthatólag december 9-ig;
  • ez alól kivételt képeznek: üzleti, gazdasági és oktatási céllal érkezők, akik a tevékenységüket igazolni tudják.

A Hotel & More szállodák működése a november 11. és december 11. közötti időszakbanSzállodáink a rendelet által korlátozott időszakban - természetesen minden biztonsági óvintézkedést foganatosítva - fogadja és várja vendégeit az erre az időszakra kialakított különleges Sleep & Go, Hotel Office és Room only ajánlataival és szolgáltatásaival.

Hotel & More szállodák, amelyek ebben az időszakban is várják az üzleti, gazdasági vagy oktatási célú utazókat  • Akadémia Hotel Balatonfüred
  • Aquarell Hotel Cegléd
  • Klebelsberg Kastély Kastélyszálló Budapest
  • Hotel FIT Hévíz
  • Fresh Hotel Siófok

Használja ki ezt az időszakot is: készüljön a karácsonyraA Hotel & More szállodák továbbra sem pihennek! A karácsonyra hangolódva továbbra is szeretnénk Vendégeink kedvében járni, még ebben a speciális időszakban is.

Most még inkább felértékelődött az utazás, mint élményszerzés, ezért elindítottuk ajándékutalvány kampányunkat! Érdemes ajándékutalványaink között szétnézni, hiszen extra érvényességi idővel is készültünk.

Minden ajándékutalvány

Már a karácsonyi és szilveszteri ajánlataink is elérhetőek és foglalhatóak. Ne maradjon le róluk, foglalja le még ma!

Karácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatok

Nagyobb biztonságban mint otthonNe hagyja, hogy a kialakult helyzet elvegye az élményeket: nézze meg, milyen óvintézkedéseket vezettünk be azért, hogy biztonságban teljen a Hotel & More szállodákban az Ön és Családja pihenése.

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Közösségi oldalak
Ajánlatok
Érvényes: 2021-01-04 - 2021-05-24
Pihenje ki az elmúlt időszak fáradalmait Cegléden és kóstoljon bele az Alföldi borok zamatos világába!
Érvényes: 2021-01-04 - 2021-05-24
Töltse a Pünkösdi hosszú hétvégét Hévízen. Élvezze a Hévízi Tó gyógyító erejét. Most csomagjához ajándék fürdőbelépőt adunk.
Érvényes: 2021-01-04 - 2021-05-24
Töltse a Balaton - parton a májusi hosszú hétvégét és töltődjön fel a hangulatos naplementék élményével.