Nincs ilyen ajánlat!
Kiemelt ajánlatok
A Bellevue Konferencia és Wellness Hotel Esztergom belvárosától 5 km-re a Búbánatvölgyben helyezkedik el, csodálatos kilátással a Dunára. Tapasztalja meg az őszi Esztergom varázsát! Töltse nálunk a hétvégéjét vagy hosszabb pihenését, és engedje, hogy elvarázsolja a természet színes kavalkádja és a város történelmi hangulata.
Az élet ősszel sem áll meg a Balaton partján. Ez az időszak kiváló az aktív kikapcsolódásra, a tó környékének felfedezésére. Továbbra is várják szállodáink: Siófokon a modern, exkluzív Residence Hotel Balaton****superior és azötcsillagos, felnőttbarát Reed Luxury Hotel & Bistro, míg Balatonfüreden csendes környezetben, közvetlenül a városi uszoda mellett az Akadémia Hotel****.
Egy aktív pihenéssel töltött nap után igazi felüdülés megpihenni a szálláson, ahol a nap minden percében gyönyörködhet az erdei kilátásban. Meseút, barlanglakások, nyitott gazdaság, lovaglás, méltán népszerű kerékpáros- gyalogos túraútvonalak és megannyi élmény várja Noszvajon és környékén. Legyen a vendégünk a Tündérkert Hotelben!
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala