Vége az iskolának: Várnak a szuper nyári kalandok és a Hotel & More szállodák országszerte

2023. július 2., vasárnap, 14:48

Hurrá itt a nyár: Fedezd fel a legjobb szállásajánlatokat a Hotel & More szállodákban országszerte!

Végre vége az iskolának, végre itt az ideje a szuper nyári kalandoknak! A Hotel & More szállodák országszerte színes programokkal és kedvező ajánlatokkal várják a kikapcsolódni vágyókat. A legjobb szállásajánlatok közül válogathatsz, legyen szó wellness szállodákról, vidéki szállásokról vagy akár felnőttbarát hotelekről.


A Hotel & More szállodalánc nemcsak a kényelemről és a pihenésről gondoskodik, hanem a nyári kalandokról is. Várnak a szuper nyári kalandok, amelyek során megismerkedhetsz az ország csodálatos természeti kincseivel, történelmi látnivalóival, és kipróbálhatod az adott hely különleges gasztronómiai élményeit.

A wellness szállodák tökéletes választást jelentenek azok számára, akik szeretnének kicsit kényeztetni magukat és feltöltődni a nyaralás alatt. Modern és komfortos szobák, különféle wellness szolgáltatások és a gyógyító termálvizek garantáltan hozzájárulnak a teljes relaxálódáshoz.

Fried Kastély Simontornya

A vidéki szállások az ország legszebb régióiban találhatók, így ideálisak azok számára, akik szeretnék felfedezni Magyarország báját és kultúráját. A Hotel & More vidéki szállásai legtöbbször közvetlenül a természeti csodák és történelmi nevezetességek közelében helyezkednek el, így könnyen elérhetőek az izgalmas kirándulások és városnézések.

Reed Luxury Hotel

A felnőttbarát hotelek kifejezetten a pihenést és a romantikát kereső párok igényeit szolgálják ki. Zavartalan környezetben élvezhetik egymás társaságát és a kiváló szolgáltatásokat, amelyek garantáltan felejthetetlen élményt biztosítanak.


A Hotel & More szállodalánc országszerte kiváló lehetőségeket kínál wellness szállodák, vidéki szállások és felnőttbarát hotelek formájában. Ne hagyjuk ki ezt a lehetőséget, és foglaljuk le mihamarabb a számunkra legmegfelelőbb szállást, hogy igazán felejthetetlen nyári élményben legyen részünk!

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Ajánlatok
Nálunk minden a tökéletes kényelem és pihenés körül forog. Amint belép a hotelbe, azonnal átélheti a nyugalmat és a gondtalanságot, miközben lenyűgöző Maldiv-i környezetben pihenhet. Szobáink modern és elegáns kialakításúak, hogy minden vendégünk otthonosan érezhesse magát. Wellness részlegünk pedig a feltöltődés és a relaxáció szentélye, ahol a finn szauna, pezsgőfürdő, masszázs és kozmetikai kezelések várják.
Csempéssze be életébe a kalandot és a kényelmet Simontornyán, ahol minden egyes pillanatot tökéletes emlékké varázsolunk Önnek. Engedje, hogy átölelje a természet és a békesség légköre, melyet csak egy valódi kastély nyújthat. A Fried Kastély Szálloda nem csupán egy hely, hanem egy életérzés, ahol a vendégszeretet és a minőség összetalálkozik. Legyen részese a romantika és a kényeztetés élményének, és hagyja, hogy átformáljuk álmai pihenését valósággá. Tegye felejthetetlenné utazását, és fedezze fel a Fried Kastély*** Hotel varázslatos világát!
Készüljön fel időben a nyári pihenésre, és élvezze a Balaton varázsát! Most még kedvezőbb áron foglalhatja le szállását, így garantálhatja a legjobb helyeket a nyüzsgő Balaton-parton. Fedezze fel kínálatunkat, mely Siófok, Balatonfüred és Balatonvilágos legszebb szállásait kínálja Önnek. És ami még ennél is jobb: a Residence Hotel saját privát stranddal várja vendégeit! Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, foglaljon még ma, és készüljön fel egy felejthetetlen balatoni nyaralásra!
Közösségi oldalak
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala