Ünnepeljen velünk karácsonykor!

2023. november 17., péntek, 19:41

Kényeztető Karácsonyi Élmények a Hotel & More Szállodákban
Karácsony a családi összejövetelek, meghitt pillanatok és különleges élmények ideje. A Hotel & More szállodái idén egyedi és felejthetetlen karácsonyi kavalkáddal készülnek, hogy Ön és családja valódi ünnepi hangulatban élvezhesse ezt az időszakot.

Különleges Karácsonyi Kényeztetés

A Hotel & More szállodák karácsonyi kínálata magában foglalja az exkluzív karácsonyi vacsorákat, ahol a szakácsaink gondoskodnak arról, hogy az ünnepi fogások igazi ízorgiák legyenek. Az ünnepi dekoráció, a melengető forralt bor és a hangulatos zene mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az étkezések különleges élményt nyújtsanak.

Csomagajánlatok:
Meghitt karácsony Balatonfüreden
Karácsony ünnepe Kalocsán
Karácsonyi pihenés Lendván

Kényelmes Szállás és Varázslatos Díszítések

Szállodáink kényelmes szobái a téli kényeztetést szolgálják, ahol a meleg takarók, puha párnák és a karácsonyi díszítések között garantáltan megtalálja a tökéletes kikapcsolódást. Az ünnepi dekorációk varázslatos atmoszférát teremtenek, így minden vendégünk valóban egy karácsonyi csoda részese lehet.

Gyermekbarát Karácsony

Különleges programokkal és gyermekfelügyelettel várjuk a kicsiket, hogy a szülők is nyugodtan élvezhessék az ünnepi pillanatokat. Mikulás üzenetek, kézműves foglalkozások és játékos programok garantálják a mosolyt a kicsik arcán.


Csomagajánlatok:
Karácsonyi bababarát varázslat Noszvajon
Karácsonyi varázslat a Residence-ben
Karácsonyi feltöltődés Zalakaroson

Wellness és Relaxáció
Az ünnepek idején a pihenés is kiemelt szerepet kap. Szállodáink wellness részlegei ünnepi kényeztető kezeléseket kínálnak, hogy teljesen feltöltődve köszöntse az új évet.

Foglaljon Most, És Élvezze Az Ünnepek Varázsát!
Foglaljon szobát most a Hotel & More szállodáiban, és garantálja magának a tökéletes karácsonyi kikapcsolódást! Legyen részese az ünnepi hangulatnak, a meghitt pillanatoknak és a felejthetetlen élményeknek.

Karácsonykor a Hotel & More szállodáiban nem csak pihenhet, hanem élményekben gazdag ünnepi kavalkádban is részesül. Várjuk Önt és családját szeretettel!

Boldog Karácsonyt kíván a Hotel & More csapata!

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Ajánlatok
Nálunk minden a tökéletes kényelem és pihenés körül forog. Amint belép a hotelbe, azonnal átélheti a nyugalmat és a gondtalanságot, miközben lenyűgöző Maldiv-i környezetben pihenhet. Szobáink modern és elegáns kialakításúak, hogy minden vendégünk otthonosan érezhesse magát. Wellness részlegünk pedig a feltöltődés és a relaxáció szentélye, ahol a finn szauna, pezsgőfürdő, masszázs és kozmetikai kezelések várják.
Csempéssze be életébe a kalandot és a kényelmet Simontornyán, ahol minden egyes pillanatot tökéletes emlékké varázsolunk Önnek. Engedje, hogy átölelje a természet és a békesség légköre, melyet csak egy valódi kastély nyújthat. A Fried Kastély Szálloda nem csupán egy hely, hanem egy életérzés, ahol a vendégszeretet és a minőség összetalálkozik. Legyen részese a romantika és a kényeztetés élményének, és hagyja, hogy átformáljuk álmai pihenését valósággá. Tegye felejthetetlenné utazását, és fedezze fel a Fried Kastély*** Hotel varázslatos világát!
Készüljön fel időben a nyári pihenésre, és élvezze a Balaton varázsát! Most még kedvezőbb áron foglalhatja le szállását, így garantálhatja a legjobb helyeket a nyüzsgő Balaton-parton. Fedezze fel kínálatunkat, mely Siófok, Balatonfüred és Balatonvilágos legszebb szállásait kínálja Önnek. És ami még ennél is jobb: a Residence Hotel saját privát stranddal várja vendégeit! Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, foglaljon még ma, és készüljön fel egy felejthetetlen balatoni nyaralásra!
Közösségi oldalak
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala