Új wellness- és gyógyszálloda a Hotel & More kínálatában: Park Hotel Harkány

2021. június 17., csütörtök, 13:03

Július elején nyitja meg újra kapuit a Hotel & More Group legújabb wellness- és gyógyszállodája, a 105 szobás Park Hotel Harkány közvetlenül a Harkányi Gyógyfürdővel szemben.

A szálloda a Harkányi Strand- és Gyógyfürdő bejáratával szemben található

A Park Hotel Közép-Európa egyik leghíresebb fürdőhelyén, a kellemes mediterrán klímájú, déli határ menti kisvárosban, Harkányban várja a pihenni, fürdőzni vagy gyógyulni vágyókat.

A szálloda parkja nem csak szemet gyönyörködtető, hanem igazi nyugalmat kínál a szállóvendégeknek
Pillanatkép a szálloda legkomfortosabb szobatípusáról, a superior szobáról
Ez a különleges 4 épületből álló szálláshely nem csak a nyugdíjasok számára maga a paradicsom, hanem a családosok is megtalálják mindazt, ami elengedhetetlen a programokkal teli, aktív pihenéshez.

Szemezgessen a Park Hotel Harkány ajánlatai között, melyekből most három egyedi csomagot meg is mutatunk Önöknek




TIPP: Ne feledje, regisztrált törzsvendégként azonnali, legalább 5%-os kedvezménnyel foglalhat itt, vagy a szálloda saját honlapján! Az akciós árakra is érvényes!

TIPP: Ha itt vagy a szálloda honlapján foglal, akkor a foglalással törzsvendég pontokat is gyűjthet, amit a következő utazásán már be is válthat bármelyik Hotel & More szállodában! Ismerje meg a Hotel & More Hűségprogramot.

Figyelem: ezt a két extra kedvezményt csak a nálunk kapja meg!

Gyűjtsön nyári élményeket



Gyógyvízben lazítana vagy inkább kipróbálná a hét elemes csúszdaparkot? Nem is kell válasszon, mert pár lépésre elérheti mindkettőt egy helyen, a Harkányi Strand- és Gyógyfürdőben!

Harkány környéke számos izgalmas programlehetőséget kínál, rendkívül gazdag változatos látnivalókban is. Érdemes felfedezni a Siklósi Várat, a Villányi Borvidéket vagy Pécs belvárosát.

Hívogató csúszda a Harkányi Strand- és Gyógyfürdőben Fotó: www.harkanyfurdo.hu
Kóstolásra váró híres villányi borok
Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala