Új szálloda a Hotel & More-nál: Willis Hotel Zalaegerszeg

2021. január 20., szerda, 10:38

Akár egy kis pihenésre vágyik, akár üzleti útra jönne, tökéletes választás Zalaegerszeg egyetlen négy csillagos szállodája, a Willis Hotel**** Business & Wellness.


60 klimatizált, modern felszereltségű szoba várja a Willis Hotel**** Business & Wellness vendégeit: Classic, Deluxe, Deluxe King és Elnöki Lakosztály, vendégeink igényeinek megfelelően tudnak választani a kisebb vagy nagyobb alapterületű szobák, az erkélyes szobák, illetve az exkluzív lakosztály közül. A felújított szállodából közvetlen átjárást biztosít a Semira Day Spa, marokkói stílusban épült wellness részlegbe is. A szállodai tartózkodás idejére fürdőköpeny és fürdőtörölköző biztosított. Az étterem egyaránt merít a nemzetközi és a regionális ízekből.


A modern technikai eszközökkel felszerelt, maximum 100 fő befogadására alkalmas konferenciaterem ideális helyszín meetingek, szemináriumok, tréningek és továbbképzések lebonyolítására. A Willis Hotel**** Business & Wellness saját udvarában található ingyenes parkolási lehetőséget biztosító kültéri, sorompóval ellátott és kamerával őrzött parkolója. A kompletten felújított konferenciatermek, szállodai szobák, étterem, bár és recepció a rendezvények kellemes, nyugodt légkörét biztosítja.


Tovább a Willis Hotel adatlapjára

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala