SZÉP kártya – a pihenés és feltöltődés lehetősége 2024-ben

2024. február 26., hétfő, 13:37

Ha Önnek van SZÉP kártyája, akkor érdemes megtudnia, mire, hol és meddig használhatja fel 2024-ben a kártyán gyűjtött egyenleget. Összeszedtük Önnek a legfontosabb friss tudnivalókat a SZÉP kártyáról.

Mi az a SZÉP kártya?



A SZÉP-kártya, avagy hivatalos nevén Széchenyi Pihenőkártya egy adókedvezménnyel támogatott béren kívüli juttatás, amely 2011 óta segíti a hazai turizmus működését. A munkáltató által a kártyára utalt juttatásokat a kártyatulajdonos szállásra, vendéglátásra, és meghatározott szabadidős és rekreációs célokra használhatja fel a kártyaelfogadó helyeken. Míg korábban ezek a kártyák több, eltérő célú zsebbel is rendelkeztek, jelenleg a SZÉP kártya tulajdonosok már mindenféle alszámla-megkötés nélkül felhasználhatják a kártya egyenlegét.

Önnek van SZÉP kártyája? Így tudja használni



A SZÉP kártya biztonságosan és díjmentesen használható több mint 50 000 hazai elfogadóhelyen, többek között a Hotel & More szállodákban. Jelenleg 3 bank által kibocsátott SZÉP kártya van forgalomban. Az OTP Bank, a K&H Bank és az MBH Bank által kibocsátott, általános bankkártyához hasonló plasztikkártyáját egyszerű használni. A kártyánkon lévő összeg erejéig fizethetünk vele személyesen a belföldi kártyaelfogadó boltokban és szolgáltatóknál, szállásoknál, továbbá online fizetéssel is. A bankkártyánkkal ellentétben azonban csak arra használhatjuk fel, amilyen célokat a jogszabály megenged.

Fontos szem előtt tartania, hogy a SZÉP-kártyára utalt összegek felhasználására egy év áll rendelkezésre. Ha ezen határidő lejárta után szeretnénk fizetni vele, a határidőre el nem költött összeg után 15%-os díjat számít fel a bank.

Megnézem az ajánlatokat

2024. március 20. – erre a dátumra figyeljen



Ha 2022. október 15. és 2023. március 20. között utalt összeg van a SZÉP kártyáján, ezeket az összegeket csak 2024. március 20-ig tudja díjmentesen használni. Az eddig el nem költött összegrészekre a kibocsátó bank 2024. március 20-án ráterheli a 15% díjat.


Mire költheti el a SZÉP kártya egyenlegét?



A SZÉP kártya egyenlegét 2024. január 1-től ismét csak vendéglátó- és szálláshelyeken, illetve szabadidős programokon lehet használni.

Érdekelnek a szállodák

Szállás:

Foglalja le szállását most a Hotel & More szállodáiban, és fizesse előlegét 2024. március 20-ig a SZÉP kártyán éppen lejáró egyenlegéből, így elkerülheti a 15%-os díj terhelését.

Minden Hotel & More szálloda SZÉP kártya elfogadóhely, a szállodákról és ajánlataikról ezen az oldalon tájékozódhat. SZÉP kártyájával válogathat a wellness központok, csendes erdei hotelek, balatoni szállodák és családbarát szálláshelyeink között.

Vendéglátás:

Térjenek be egy fenséges ebédre vagy vacsorára szállodáink éttermébe és kóstolják meg a különleges hazai vagy éppen nemzetközi gasztronómia ínyencségeit! A Hotel & More szállodákban rendezett esküvők, családi események étkezéseit is fizetheti SZÉP kártyával.

Rekreációs szolgáltatások:

Szállodáink wellness központjai különleges masszázs- és egészségprogramokat kínálnak vendégeiknek. Természetesen ezekre a programokra is lehetőség van SZÉP kártyával fizetni.

Több információ az elfogadásról

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Ajánlatok
Ébredjen az őszi napfényre és élvezze a varázslatos pillanatokat Siófok szívében! Nálunk minden adott a tökéletes kikapcsolódáshoz. Lazuljon el wellness szolgáltatásainkban, szórakozzon a város pezsgő éjszakájában, és élvezze a gasztronómiai különlegességeket. Siófokon mindenki megtalálja a számára ideális programot az őszi pihenéshez. Ne hagyja ki ezt a felejthetetlen élményt, foglaljon most, és élje át a Balaton varázsát őszi színekben!
Ahogy az aranyló nyár búcsút int, beköszönt az ősz, az idő pedig éppen megfelelő arra, hogy kényeztessük magunkat egy pihentető kikapcsolódással. A Hévízi-tó nyugalmat sugároz, és a környék tele van olyan csodákkal, amelyek segítenek új élményeket szerezni és friss erőre kapni. A gyógyvíz gyógyító ereje, a termálvizes fürdők, és a wellness szolgáltatások együttesen garantálják a teljes testi-lelki regenerációt.
Üdvözöljük Siófok legújabb szállodájában, a Reed Hotelben! Nálunk minden csakis Önről szól: a csendes pillanatok, a gondtalanság és az abszolút relaxáció. Engedje ki a gőzt, lazítson wellness részlegünkben, és hagyja, hogy a mindennapi stressz eltűnjön életéből. Esténként pedig kulináris élmények várják, ahol gasztronómiai csodáinkkal kényeztetjük az ízlelőbimbókat.
Közösségi oldalak
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala