Kezdje az őszt egy szuper kikapcsolódással a Hotel & More szállodáiban

2023. augusztus 24., csütörtök, 14:26

Ahogy az ősz élénk színei befestik a körülöttünk lévő világot, eljön a tökéletes pillanat is egy őszi wellness kikapcsolódásra, amely ápolja testét, felfrissíti elméjét és megnyugtatja szellemét.

Csatlakozzon a Hotel & More több ezer elégedett törzsvendégéhez és foglalja le már ma őszi kikapcsolódását, amely felfrissülést, pihenést és tökéletes regenerálódást ígér.

Fedezze fel a Hotel & More szállodák wellness kezeléseit

Lépjen be a nyugalom és a megújulás világába. A Hotel & More szállodák a nyugalom oázisát kínálják, ahol relaxáló kezelések frissítik fel testét-lelkét. Vonuljon el a világ elől és töltődjön fel a Hotel & More szállodák által kínált wellness élményekkel!

Oxigén Family Hotel Noszvaj
Duna Relax Hotel
Residence Balaton Conference & Wellness Hotel
Reed Luxury Hotel by Balaton


Kényeztesse gyógykezeléseinkkel magát

Engedje át magát a tökéletes kikapcsolódásnak regeneráló kezeléseink és gyógyfürdő szolgáltatásaink segítségével. A stresszoldó masszázsoktól a bőrét revitalizáló arckezelésekig, mindent megtalál szállodáink kínálatában, mely kezeléseket kollégánk szakértelme teszi felejthetetlenné. Lazítson gyógyvizes medencénkben, szaunánkban, gőzfürdőinkben és térjen vissza újult erővel a mindennapokba!

Hotel FIT Hévíz
Thermal Resort Lendava
Pandora Zsóry Apartmanok


Fedezze fel az őszi természet szépségét

Kezdje a napot egy frissítő sétával, kerékpározással vagy természetjárással. Lélegezze be a csípős őszi levegőt, miközben megcsodálhatja a szállodáinkat körülvevő természeti szépségeket. Felejtse el a rohanást, a mindennapi gondokat, hogy igazán átélhesse az őszi természet csodáit!

Aura Hotel Balatonfüred
Akadémia Hotel Balatonfüred
Forest Hills Hotel Zirc
Fried Kastély Hotel Simontornya
Lővér Hotel Sopron


Foglalja le most őszi kiruccanását és gyűjtse be szállodáink által kínált extra kedvezményeket! Akár pihenésre, kreatív inspirációra, akár a természet közelségére vágyik, a Hotel & More olyan őszi élményeket kínál, amelyek megfelelnek az Ön vágyainak.

Foglalja le szállását: Ajánlatok

Kövessen minket a közösségi oldalainkon is, hogy mindig értesüljön legfrissebb ajánlatainkról, eseményeinkről és egyebekről:

Facebook: @hotelandmorehotels
Instagram: @hm_hotels

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Ajánlatok
Nálunk minden a tökéletes kényelem és pihenés körül forog. Amint belép a hotelbe, azonnal átélheti a nyugalmat és a gondtalanságot, miközben lenyűgöző Maldiv-i környezetben pihenhet. Szobáink modern és elegáns kialakításúak, hogy minden vendégünk otthonosan érezhesse magát. Wellness részlegünk pedig a feltöltődés és a relaxáció szentélye, ahol a finn szauna, pezsgőfürdő, masszázs és kozmetikai kezelések várják.
Csempéssze be életébe a kalandot és a kényelmet Simontornyán, ahol minden egyes pillanatot tökéletes emlékké varázsolunk Önnek. Engedje, hogy átölelje a természet és a békesség légköre, melyet csak egy valódi kastély nyújthat. A Fried Kastély Szálloda nem csupán egy hely, hanem egy életérzés, ahol a vendégszeretet és a minőség összetalálkozik. Legyen részese a romantika és a kényeztetés élményének, és hagyja, hogy átformáljuk álmai pihenését valósággá. Tegye felejthetetlenné utazását, és fedezze fel a Fried Kastély*** Hotel varázslatos világát!
Készüljön fel időben a nyári pihenésre, és élvezze a Balaton varázsát! Most még kedvezőbb áron foglalhatja le szállását, így garantálhatja a legjobb helyeket a nyüzsgő Balaton-parton. Fedezze fel kínálatunkat, mely Siófok, Balatonfüred és Balatonvilágos legszebb szállásait kínálja Önnek. És ami még ennél is jobb: a Residence Hotel saját privát stranddal várja vendégeit! Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, foglaljon még ma, és készüljön fel egy felejthetetlen balatoni nyaralásra!
Közösségi oldalak
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala