Igazi kis paradicsom vár Önökre a Bakonyban

2024. február 19., hétfő, 19:20

A Forest Hills Hotel egy ámulatba ejtő környezetben várja vendégeit. Ilyet még nem látott!

Játszótér, medence, teniszpálya, kerti tavacska, hatalmas zöld terület és egy 9+9 lyukú golf pálya.

Ha már Ön is álmodozott a tökéletes páros vagy családi kikapcsolódásról, akkor ide mindenképp el kell jönniük.

Madártávlatból a Forest Hills Hotel és Vendégházak

A négycsillagos szálloda nagy figyelmet fordított a szobák kialakításakor az extra kényelemre és eleganciára. A komplexumban megtalálhatóak a szállodai szobák és két vendégház is, mely baráti társasággal, nagyobb családdal érkezve a tökéletes otthon kényelmét nyújtja szállodai extrákkal. A gondosan kialakított szállásegységek egymástól csupán egy karnyújtásnyira vannak, mégis tökéletes feltöltődést és nyugalmat ígérnek minden ide látogató vendégnek.

A gyermekek kikapcsolódása és vidám pillanatai is fontos szempont a szálloda életében, így természetesen nem maradhatott el a kicsik kedvence sem, egy szuper játszótér, ahol amíg anya és apa a kedvenc koktélját kortyolgatja a pavilon alatt, addig a kicsik kedvükre fogócskázhatnak, hintázhatnak vagy csúszdázhatnak.Játszótér a kicsiknek
Reggeli szállodánk éttermében
A Forest Hills Hotelben az aktív kikapcsolódást kedvelők sem fognak unatkozni, hiszen teniszpályával, gyönyörű erdei kirándulóhelyekkel és egy közel 50 hektáros területtel, golf pályával várjuk őket is. A bátrabbak kipróbálhatják a golfozás élményét is, melyhez egy Európában egyedi kialakítású 9+9 lyukú golf pálya tartozik.

AJÁNLATKÉRÉS ITT >>Golf pálya
Erdei sétautak
A tavasz időszakában a Bakony számos lehetőséget kínál kirándulásokra és felfedezésekre. Az itt töltött napok alatt érdemes felkeresni a bakonybéli Pannon Csillagdát, a Cseszneki Várat, vagy épp a Zirci Arborétumot. Próbálják ki a kisvasutat is, mely biztosan egy életre szóló élmény lesz.

Ha pedig szeretnek tekerni, pattanjanak két kerékre és fedezzék fel így a környéket, melyhez szállodánk piknik kosarat is biztosít! Oldjanak kereket és irány a természet!Pannon Csillagda
Cseszneki Vár
AJÁNLATKÉRÉS ITT >>
YOUTUBE

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala