Idén a Hotel & More szállodái is részt vesznek a cipősdoboz akcióban

2021. november 29., hétfő, 14:01
Klebelsberg Kastély Budapest

A Hotel & More Group-hoz tartozó Klebelsberg Kastély Budapest pedig megtalálható a cipősdoboz akció gyűjtőpontjai között is.

Klemm Balázzsal folytatott interjúnkat a cikk végén olvashatják.



Mi is az a cipősdoboz akció?

  • Az adománygyűjtés ezen formájában egy kis karácsonyi meglepetéssel kedveskedhetünk a hátrányos helyzetű gyermekek és családok részére. A neve pedig onnan ered, hogy csak egy jó állapotú cipősdobozra van szükség a csomagoláshoz!

De mit is tartalmazhat ez a bizonyos cipősdoboz?

Minden olyat, aminek Ön szerint az Ön által kiválasztott korú kislány vagy kisfiú örülne, hasznos lenne neki, például:

  • mesekönyvet és ifjúsági könyveket, színezőt,
  • játékot (társasjátékot, kártyát, kockát, építőjátékot, foglalkoztató és készségfejlesztő játékot, babát, autót, labdát, ugráló kötelet, egyéb sporteszközt stb.),
  • higiéniai felszerelést (dezodort, tusfürdőt, sampont, fogkefét, fogkrémet, fésűt, kézkrémet), édességet (cukorkát, nyalókát, csokoládét, kekszet)
  • íróeszközt és egyéb iskolai felszereléseket (füzetet, tollat, filcet, zsírkrétát, színes ceruzát, vízfestéket, temperát, radírt, hegyezőt)

A csomag lehetséges tartalmáról a www.ciposdoboz.hu/gyik oldalon informálódhat bővebben.

Ha összekészítette a csomagot, akkor már nincs is más dolga, mint leadni azt egy gyűjtőponton. Ha jótékonyságát esetleg egy kirándulással is összekötné, akkor hozza el magával cipősdobozát és adja le recepcióinkon!
Alábbi szállodáink dolgozói mind gyűjtenek adományokat, ők pedig december 19-ig eljuttatják az összegyűjtött csomagokat a hozzájuk legközelebb eső gyűjtőpontra.
#mertadományoznijó




Interjú Klemm Balázzsal:



Honnan jött az ötlet, hogy csatlakozzanak a Cipősdoboz kampányhoz?
Ehhez, a már hosszú évek óta sikeresen működő kezdeményezéshez 3 évvel ezelőtt csatlakozott a cégcsoportunk egyik szállodája, a budapesti Klebelsberg Kastély. Idén pedig már a cégcsoportunk számos szállodája jelezte, hogy dolgozóik szívesen részt vennének az ajándékok gyűjtésében.

Hány szállodában gyűjtenek ajándékot a rászoruló gyermekeknek?
Habár szállodáink közül csak a Klebelsberg Kastély olvasható a hivatalos adománygyűjtő pontok listáján, de valójában minden szállodánk aktívan részt vesz a programban. Az összegyűlt dolgozói felajánlásokat elszállítjuk a Klebelsberg Kastélyba, ahol egy csodaszép karácsonyfa alá kerülnek majd az ajándékokkal teli dobozok mindaddig, amíg értük jön a Baptista Szeretetszolgálat.

Miért tartja fontosnak ezt a kampányt?
Az év ezen időszakában különösen fontos a rászorulók segítése, hogy ők is érezhessék a karácsonyi ünnepek örömeit, és legalább ilyenkor ne legyen osztályrészük a nélkülözés.
Az elmúlt évek során a Klebelsberg Kastély révén nagy örömünkre már megtapasztalhattuk, hogy milyen sokan, milyen bőkezűen adakoznak, példát mutatva a fiatal generációnak és a legkisebbeknek is, hogy adományozni és segíteni nagyon jó.

Mettől meddig gyűjtik a szállodák az adományokat?
2021. november 26-tól 2021. december 19-ig lehetséges eljuttatni az ajándékokkal megtöltött cipősdobozokat a Klebelsberg Kastélyba. Bízunk benne, hogy adományainkkal sok száz mélyszegénységben élő gyermek szájára csalhatunk mosolyt legalább a karácsonyi ünnepek idejére.


Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala