Hagyományok, hazai ízek, koncertek és gyerekprogramok... májusi hétvégi programajánló

2024. április 24., szerda, 14:15

Idén májusban fergeteges programajánlatokkal várják a kíváncsi utazókat a hazai nagyvárosok. A szép idővel együtt elindul a fesztivál szezon és megnyitnak a szabadtéri helyszínek is.

Ezzel a kis gyűjteménnyel szeretnénk segíteni abban, hogy az országszerte meghirdetett izgalmas és különleges rendezvények között Ön is megtalálja a kedvére valót.


XII. Simontornyai Várnap


Simontornya
2024. május 10-11.

Töltsön el néhány napot a középkorban, ahol mind az eszközök, mind az öltözetek tökéletesen bemutatják az akkori világot! Ez a hétvége a hagyományőrzés jegyében telik Simontornyán.

Érdekel a program




Balatoni Hal- és Borünnep


Balatonfüred
2024. május 17-20.

Négy napon át várják a vendégeket a Tagore sétányon a Balatonfüred-Csopaki Borvidék borászatai. A kitelepült borászatok kínálatát a borokhoz illő sajtok-, valamint balatoni halételek egészítik ki.

Irány Füred




Szezonnyitó a Siófoki Nagystrandon


Siófok
2024. május 17-20.

Ingyenes koncertek, nyárváró családi programkavalkád Pünkösdkor a siófoki Plázs megújult színpadán. Légi bemutatóval, óriás akadálypályával, balatoni borokkal és gasztrovásárral készül Siófok az ünnepi hétvégén.

Érdekel Siófok




Piknik Hévízen


Hévíz
2024. május 17-20.

Zenés, mozis, szuperhősös programokkal csábítják a városba látogatókat a pünkösdi hosszú hétvégén. A gyerekeket meseelőadás és játszóház, a felnőttek koncert és kirakodóvásár várja.

Hévízre megyek




Népművészeti Fesztivál Kalocsán


Kalocsa
2024. május 18-19.

Mi mással készülhetne a hazai népművészet fellegvára az ünnepi hétvégén?
A város lakosai és az ide érkező látogatók közösen elevenítik fel a város népművészeti kincseit.

Tetszik az ötlet




Pünkösdi Virágálom


Székesfehérvár
2024. május 17-20.

Szemet gyönyörködtető, lelket vidító szép hagyomány Székesfehérváron a Pünkösdi Virágálom. A belváros több pontján is alkotnak a virágkötő mesterek, hogy az ünnepi hétvégére színes pompába öltöztessék a helyszíneket. A fesztivált kulturális és szórakoztató programok kísérik.

Érdekel a program




Pünkösd az Várban


Eger
2024. május 19-20.

A pünkösdi hosszú hétvégén hagyományőrző ünneplésre csábítják a vendégeket az Egri várba.
A két nap alatt a gyermekeket csupa izgalmas élmény várja, középkori programokkal és aktív játékokkal kedveskednek nekik.

Irány Eger



Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Ajánlatok
Nálunk minden a tökéletes kényelem és pihenés körül forog. Amint belép a hotelbe, azonnal átélheti a nyugalmat és a gondtalanságot, miközben lenyűgöző Maldiv-i környezetben pihenhet. Szobáink modern és elegáns kialakításúak, hogy minden vendégünk otthonosan érezhesse magát. Wellness részlegünk pedig a feltöltődés és a relaxáció szentélye, ahol a finn szauna, pezsgőfürdő, masszázs és kozmetikai kezelések várják.
Csempéssze be életébe a kalandot és a kényelmet Simontornyán, ahol minden egyes pillanatot tökéletes emlékké varázsolunk Önnek. Engedje, hogy átölelje a természet és a békesség légköre, melyet csak egy valódi kastély nyújthat. A Fried Kastély Szálloda nem csupán egy hely, hanem egy életérzés, ahol a vendégszeretet és a minőség összetalálkozik. Legyen részese a romantika és a kényeztetés élményének, és hagyja, hogy átformáljuk álmai pihenését valósággá. Tegye felejthetetlenné utazását, és fedezze fel a Fried Kastély*** Hotel varázslatos világát!
Készüljön fel időben a nyári pihenésre, és élvezze a Balaton varázsát! Most még kedvezőbb áron foglalhatja le szállását, így garantálhatja a legjobb helyeket a nyüzsgő Balaton-parton. Fedezze fel kínálatunkat, mely Siófok, Balatonfüred és Balatonvilágos legszebb szállásait kínálja Önnek. És ami még ennél is jobb: a Residence Hotel saját privát stranddal várja vendégeit! Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, foglaljon még ma, és készüljön fel egy felejthetetlen balatoni nyaralásra!
Közösségi oldalak
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala