Balatonfüred télen – különleges jégpálya várja a korcsolyázókat

Aura Hotel Balatonfüred

2024. január 24., szerda, 12:59

2023. december közepén a korábbi évekhez képest jelentősen kibővült és megújult jégpálya nyitotta meg kapuit Balatonfüreden, hogy a téli időszakban egészen január végéig különleges élményekkel várja a korcsolya szerelmeseit.


Közel háromezer négyzetméteres jégfelületen, összesen egy kilométer hosszan lehet korcsolyázni Balatonfüred legkedveltebb parti részén. Az aktív kikapcsolódást kedvelők minden korosztálya biztonságosan használja a pályarendszert, a három jégpályát összekötő jégfolyosón külön sávban haladhatnak az oda-vissza közlekedők.

A jégpályára két helyen, a Zákonyi utcai és a Vitorlás-téri jégpályán lehet belépőt váltani. A 900 négyzetméteres Zákonyi utcai jégpályától indulva a fapalánkokkal védett jégfolyosón haladhatunk a Tagore sétány 330 négyzetméteres pályájáig, majd tovább csúszhatunk egészen a Vitorlás téri 375 négyzetméteres pályáig.

Ezeken a jégpályákon a korcsolyázás mellett jéghokizni és jégtekézni is lehet, a csúszások között szünetekben pedig büfé és melegedő sátor várja a vendégeket. A legkisebbek csúszkálását korcsolyázást elősegítő állatfigurák segítik. Természetesen lehetőség van korcsolyakölcsönzésre és értékmegőrző szekrények használatára is.

A térségben egyedülálló élményt nyújtó új jégpálya-rendszer igazi közösségi tér, ahol a fürediek és a városba látogatók is találkozhatnak.

Látogasson el télen is Balatonfüredre! Várjuk szeretettel az Aura Hotelben, ahol felnőtt környezetben a benti wellness részleg és szaunavilág segít kipihenni a korcsolyázás kellemes fáradalmait.

Tovább az Aura Hotel weboldalára >>


Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Ajánlatok
Ébredjen az őszi napfényre és élvezze a varázslatos pillanatokat Siófok szívében! Nálunk minden adott a tökéletes kikapcsolódáshoz. Lazuljon el wellness szolgáltatásainkban, szórakozzon a város pezsgő éjszakájában, és élvezze a gasztronómiai különlegességeket. Siófokon mindenki megtalálja a számára ideális programot az őszi pihenéshez. Ne hagyja ki ezt a felejthetetlen élményt, foglaljon most, és élje át a Balaton varázsát őszi színekben!
Ahogy az aranyló nyár búcsút int, beköszönt az ősz, az idő pedig éppen megfelelő arra, hogy kényeztessük magunkat egy pihentető kikapcsolódással. A Hévízi-tó nyugalmat sugároz, és a környék tele van olyan csodákkal, amelyek segítenek új élményeket szerezni és friss erőre kapni. A gyógyvíz gyógyító ereje, a termálvizes fürdők, és a wellness szolgáltatások együttesen garantálják a teljes testi-lelki regenerációt.
Üdvözöljük Siófok legújabb szállodájában, a Reed Hotelben! Nálunk minden csakis Önről szól: a csendes pillanatok, a gondtalanság és az abszolút relaxáció. Engedje ki a gőzt, lazítson wellness részlegünkben, és hagyja, hogy a mindennapi stressz eltűnjön életéből. Esténként pedig kulináris élmények várják, ahol gasztronómiai csodáinkkal kényeztetjük az ízlelőbimbókat.
Közösségi oldalak
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala