Balatonfüred télen – különleges jégpálya várja a korcsolyázókat

Aura Hotel Balatonfüred

2024. január 24., szerda, 12:59

2023. december közepén a korábbi évekhez képest jelentősen kibővült és megújult jégpálya nyitotta meg kapuit Balatonfüreden, hogy a téli időszakban egészen január végéig különleges élményekkel várja a korcsolya szerelmeseit.


Közel háromezer négyzetméteres jégfelületen, összesen egy kilométer hosszan lehet korcsolyázni Balatonfüred legkedveltebb parti részén. Az aktív kikapcsolódást kedvelők minden korosztálya biztonságosan használja a pályarendszert, a három jégpályát összekötő jégfolyosón külön sávban haladhatnak az oda-vissza közlekedők.

A jégpályára két helyen, a Zákonyi utcai és a Vitorlás-téri jégpályán lehet belépőt váltani. A 900 négyzetméteres Zákonyi utcai jégpályától indulva a fapalánkokkal védett jégfolyosón haladhatunk a Tagore sétány 330 négyzetméteres pályájáig, majd tovább csúszhatunk egészen a Vitorlás téri 375 négyzetméteres pályáig.

Ezeken a jégpályákon a korcsolyázás mellett jéghokizni és jégtekézni is lehet, a csúszások között szünetekben pedig büfé és melegedő sátor várja a vendégeket. A legkisebbek csúszkálását korcsolyázást elősegítő állatfigurák segítik. Természetesen lehetőség van korcsolyakölcsönzésre és értékmegőrző szekrények használatára is.

A térségben egyedülálló élményt nyújtó új jégpálya-rendszer igazi közösségi tér, ahol a fürediek és a városba látogatók is találkozhatnak.

Látogasson el télen is Balatonfüredre! Várjuk szeretettel az Aura Hotelben, ahol felnőtt környezetben a benti wellness részleg és szaunavilág segít kipihenni a korcsolyázás kellemes fáradalmait.

Tovább az Aura Hotel weboldalára >>


Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala