A Hotel & More Group dolgozói tartós élelmiszert gyűjtöttek a rászorulóknak

2023. december 18., hétfő, 17:19

Cselekedjünk Együtt Jót: A Hotel & More Group dolgozóinak önkéntes Tartós Élelmiszer Gyűjtése az Adventi Időszakban

Az ünnepi időszak nemcsak a kényeztető ajándékokról és a családi összejövetelekről szól, hanem az adakozásról és az összefogásról is.

Klemm Balázs (Hotel & More Group vezérigazgató) hivatalosan átadja az adományt Buncsik Ildikónak (Magyar Vöröskereszt budapesti igazgatója)
A Hotel & More Szállodák Zrt. (Hotel & More Group) elkötelezett amellett, hogy nemcsak vendégeinek, hanem a közösségeknek is tartalmas és emlékezetes ünnepeket biztosítson. Ennek jegyében indítottuk el adventi tartós élelmiszer gyűjtő akciónkat, melyhez központi kollégáink és 9 hazai szállodánk csapata is csatlakozott.

Buncsik Ildikó (Magyar Vöröskereszt budapesti igazgatója) és Klemm Balázs (Hotel & More Group vezérigazgató)Az eredmények magukért beszélnek: az összefogásának köszönhetően összesen több, mint 260 kg tartós élelmiszert gyűjtöttünk össze, amelyet ma ünnepélyes keretek között adott át Vezérigazgatónk, Klemm Balázs. A Magyar Vöröskereszt budapesti igazgatója, Buncsik Ildikó vette át az adományt.

Ez a nemes kezdeményezés a cégünk elkötelezettségét mutatja a társadalmi felelősségvállalás iránt, és egyúttal segítséget nyújt azoknak, akik a leginkább rászorulnak. Az átvett adományok a budapesti idős, segítségre szoruló emberekhez jutnak el, hozzájárulva ezzel a helyi közösség támogatásához.

Több, mint 260 kg tartós élelmiszert gyűjtöttünk
Ebben az ünnepi időszakban, amikor az emberek szívesen adnak és segítenek, a Hotel & More példát mutat, hogy a kis cselekedetek is nagy változást hozhatnak.

Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult és részt vett ebben az emlékezetes és szeretetteljes kezdeményezésben, és együtt tették szebbé a karácsonyt a rászorulók számára.
Buncsik Ildikó (Magyar Vöröskereszt) és Sándorné Fekete Bernadett (Hotel & More Group)

Kövess minket Facebookon, hogy elsőként értesülj minden posztról.
Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala