Vélemények

Szállodánkat vendégeink elutazás után értékelték. Ezeket az értékeléseket olvashatják itt.

2.9

8 értékelés alapján

13%(1 db értékelés)
13%(1 db értékelés)
38%(3 db értékelés)
25%(2 db értékelés)
13%(1 db értékelés)
Maga a szállás nagyon jó volt és jól éreztük magunkat, viszont volt több dolog, ami rossz volt.
Nem lehetett használni a főző lapot. (Pedig jól működik)
Nincs felszerelve a szobához tartozó mini konyha.
Klór folt volt a kanapén.
Ha ezeket kijavítanák és oda figyelnének a részletekre akkor 5 ös értékelést adnék gondolkodás nélkül.
Miklós Máté Romantikus utazás 2020-02-18 11:29:02
Kedves, segítőkész személyzet. Az apartman hideg, pinceszagu. Főzési lehetőség kikapcsolva. Nyáron biztos jó lenne, de mi februárban voltunk.
András Üzleti utazás 2020-02-11 11:35:15
Az apartman rendezett, tiszta és tágas volt, ám egy-két konyhai eszköz elfért volna a szekrényekben (serpenyő, lábas).
A reggeli bőséges, változatos. Viszonylag későn jártunk reggelizni, de még akkor is friss ételek fogadtak, kérdezték, hozzanak e valamit.
A wellness és a medence is sajnos a teljes ott tartózkodásunk során karbantartás alatt állt, így egyiket sem tudtuk használni, de cserébe 10% kedvezményt kaptunk a szállás árából.
Ha a wellness újra kinyit, szívesen szállunk meg itt újra.
Veronika Romantikus utazás 2019-09-07 17:12:02
A személyzet nagyon segítőkész, kedves és udvarias.
A takarításban voltak hiányosságok.
A szoba nem készült el időre. Helyhiány miatt mozgáskorlátozott szobát tudtunk foglaltunk, melynek fürdőszobàjában zuhany után árvíz, plusz törölközők ellenére is.
Az erkélyen szakadt volt a kiülésre szánt rattan szék.
Reggelinél kevés vàlaszték.
Ár érték arányban nem igazán érte el a 4*-os minőséget.
András Romantikus utazás 2019-08-22 12:31:48
Párommal 5 napot töltöttünk el itt júliusban. A szállás kitűnő. Csendes helyen van. Pihenésre igazán alkalmas. A strand 15 perces sétával megközelíthető, ahol nem voltak sokan. A reggeli kiszolgálása kicsit gördülékenyebb lehetne. De ez a kevés személyzet miatt volt... Az apartman tágas, kényelmes. A személyzet kedves.
Krisztina Romantikus utazás 2019-08-18 19:01:26
Az apartman tágas, kényelmes. A személyzet kedves, segítőkész. Amit hiányoltam, az a klíma, ugyanis nem minden apartmanban van. Valamint a medence vize hideg volt.
Ivett Családi utazás 2019-08-17 08:03:28
A szállás foglalásánál adódott az első kellemetlenség. K&H szép kártyával szerettem volna fizetni, fent is volt a honlapon, hogy elfogadják, de mint kiderült, csak az OTP-t. Azóta ezt a honlapon javították... Az apartman szép, modern, de nincs felszerelve, csak pohár volt, főzésre alkalmatlan, hiába van főzőlap, mikró stb. A takarítás felületes. A reggeli viszont finom volt, hatalmas választék nincs, de ehhez a mérethez úgy gondolom ennyi elég. Kicsi gyermekkel nem túl praktikus a hotel, nincs semmi játszós rész, biciklit bérelni nem lehet, a part elég messze van. A medence működött, viszont a gőz és a szauna nem. Az öltözők zárva voltak, mosdó nem volt a medencénél, ez elég kellemetlen volt. A wellness rész felújításra szorul, elég sok a rozsda és a penész. A hotel csak reggeliztet, ebédre, vacsorára, de még egy kávéra sincs lehetőség.
Bianka Családi utazás 2019-08-08 11:08:35
- A fotóikkal ellentétben nem egy szép szobát, hanem az akadálymentesített szobát kaptuk, ami mindenben visszatetsző volt és aminek a fürdőszobája véletlenül sem hasonlít arra, amit a feltöltött fotók sugallnak. Erről azért előzetesen tájékoztathattak volna, hogy már csak az a szoba szabad, hogy magunk dönthessük el, ilyenbe is mennénk-e vagy sem.
- Mivel akadálymentesített volt a fürdő is, nem volt kabin a zuhanyzóhoz, így a víz szabadon folyt szó szerint minden irányba. Első este azonnal jeleztem a recepciós hölgynek a problémát, miszerint áll a víz a fürdőben konkrétan mindenhol, ugyanis a tusolások után a víz nem folyt le a lefolyóban, de még csak fel sem száradt!!! Megoldásként kaptunk 2 plusz törölközőt, mondván azzal itassuk vagy töröljük fel (MI!!!) a vizet, de az a 2 plusz törölköző sem volt elég arra sem, hogy egy tusolást felitasson, nem hogy 3 napnyit!!! Nyaralni, strandolni jöttünk, egy nap 2-3 alkalommal is tusoltunk mindketten, így a szoba összes törölközője nem volt elég a földön lévő víz felitatására. Az erre használt törölközők ott álltak mindvégig a földön, mivel annyi vizet magukba szívtak, felemelni nem lehetett őket anélkül, hogy ne folyjon belőlük a víz. A teljes ott tartózkodásunk alatt gyakorlatilag úgy voltunk a szálláson, hogy a fürdőszobában folyamatosan állt a víz, még wc-re sem tudtunk kimenni vagy fogat mosni anélkül, hogy ne léptünk volna bele a vízbe!!! Egyszerűen undorító volt, nem beszélve arról, hogy balesetveszélyes és fertőzésveszélyes is!!!
- A konyhához egy teljes felszerelést szükséges vinni, mivel sem edények, sem poharak, sem evőeszköz, se mikró, semmi nem volt a konyhában! Tenyérből ittunk vizet a szálláson, mivel egy poharat nem kaptunk a konyhához.
- A balkonnak nevezett részen a törött lyukas székről már tényleg ne is beszéljünk...vagy arról, hogy reggelente a bundás kenyér és az olajszag illetve a reggeliztetés ébresztett bennünket, mivel nyitva volt az ablakunk...
- A franciaágy valójában két egyszemélyes ágy volt összetolva.
- Egyik ablakon sincs szúnyogháló, ami közvetlenül a fák melletti szobában nagyon zavaró volt, mivel klíma hiányában csak nyitott ablaknál lehetett aludni.
- A reggeli instant kávé nagyon kiábrándító volt.

A fenti problémákra adott reakciójuk pedig megalázó volt és nem is kommentálnám.
Takó Zsuzsanna Romantikus utazás 2019-08-08 10:19:50