Aura Hotel Balatonfüred
Balatonfüred, Munkácsy Mihály u. 5.

Extra szoba

pótágyazható egyágyas használat

32-41 m2 alapterületű klimatizált erkélyes, egy légterű szoba king size méretű (180x200 cm) franciaággyal és egy kihúzható kanapéval, ingyenes szobai aquabárral, tea és kávébekészítéssel. Érkezéskor egy üveg welcome pezsgő bekészítést biztosítunk. A fürdőszobában frissítő esőerdőzuhany található, valamint organikus alapanyagokból készült Damana kozmetikumok és arctörlő kendő.

Egy hotel szoba lehet szép, tiszta, igényes, de lehet valami több is ennél... Extra szobánkban nem csupán luxus környezet, de igazi élmények is várnak rád, főleg, ha többen jöttök.

Alvás királyként. King-size méretű ágyunkban, egy uralkodónak kijáró kényelemben lehet részed. Zuhany az esőerdőben. A zuhany alá lépve Dél-Amerikai esőerdeiben érezheted magad, miközben prémium minőségű Damana kozmetikumokkal kényeztetheted bőrödet.

Naplemente páholyból. Az erkélyről kitekintve átélheted a füredi naplemente megismételhetetlen élményét. A kényelmed mellett, az egészséged is fontos számunkra, így biztosíthatunk, hogy aquabárunk garantált hidratálást nyújt. Ezen felül kávé és tea bekészítéssel várunk a szobádban és egy pezsgővel.

Fotók

Hotel & More Hotels - a Hotel & More Holding szállodák és ajánlataik gyűjtőoldala